Maandbeker 18 holes De Vier Eijckenbaan 2021

Zaterdag 20 maart de eerste wedstrijd en de laatste wedstrijd 9 oktober.

Verder elke 2e  zaterdag van de maand, de wedstrijden worden gespeeld op de Vier Eijckenbaan. Strokeplay met HCP verrekening en individueel Stableford 18 holes. De wedstrijd is voor leden met een geldig GVB en een  Hcp van maximaal 38.0. Er kunnen maximaal 100 deelnemers meespelen op zaterdag. Aanvang wedstrijd is om 08:00 uur. Inschrijven kan vanaf twee weken voor de wedstrijd via e-golf4u tot donderdag voor de wedstrijd 18:00 uur. Na donderdag 18:00 uur maakt de wedstrijdleiding een flightindeling, en voor vrijdag 20:00 uur wordt de flightindeling bekend gemaakt op de site van het Woold. Er wordt gespeeld in twee categorieën: Hcp 0.0 – 20.0 Strokeplay met handicapverrekening, deze groep start in principe als eerste, daarna volgt Hcp 20.1 – 38.0 Stableford. Het is mogelijk dat de categorieën door elkaar spelen. Na de wedstrijd voeren de spelers de kaart in op de zuil in het clubhuis of golf app met hun marker. De wedstrijd gaat over 8 speelrondes en de einduitslag is over de best Of 6. Na de laatste competitie wedstrijd volgt de over ALL prijsuitreiking. Houd rekening met corona dan kan alles weer anders zijn.

Zie  hieronder het volledig wedstrijd reglement.

Subcommissie Weco maandbeker.

 

Wedstrijdreglement  Maandbeker 18 holes De Vier Eijckenbaan 2021

 Startdatum:     zaterdag 20 maart 2021
Slotdag: zaterdag 9 oktober met aansluitend einduitslag met prijsuitreiking

Spelvormen:

18 holes Strokeplay met handicapverrekening van HCP 00.0 – 20.0

18 holes individueel Stableford van HCP 20.1 – 38.0

I.v.m Corona dit jaar geen bijdrage

Deelnemers:

Iedereen met een HCP van maximaal 38.0

Deelnemers met handicap 00.0 – 20.0 spelen Strokeplay met handicapverrekening en starten In principe als eerste groep.

Deelnemers met een handicap 20.1 – 38.0 spelen individueel Stableford en starten in principe na de Strokeplay spelers. Hier kan verandering in voor komen.

Het maximum aantal deelnemers is 90.

Inschrijven:

Inschrijven voor de wedstrijden kan vanaf zaterdagmorgen 09:00 uur twee weken voor de wedstrijd tot en met donderdag 18:00 uur voorgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u

Voor houders van een actieve handicart is er de mogelijkheid gebruik te maken van een buggy.

Indeling:

Op donderdag na 18:00 uur voor de wedstrijd maakt de wedstrijdleiding de flightindeling met bijbehorende starttijden met een interval van 8 minuten. Deze lijst staat uiterlijk vrijdag 20:00 uur op de site in E-golf4u.

Flights bestaan uit maximum 3 spelers.

Op de wedstrijddag:

Op zaterdag morgen is de wedstrijdleiding 30 minuten voor de eerste starttijd aanwezig.

De eerste flight start maart en april om 08:00 uur, daarna om 7.30 uur

Deelnemers dienen zich op de wedstrijddag uiterlijk 20 minuten voor hun starttijd te melden bij de wedstrijdleiding. Controleren van het inschrijfgeld en in ontvangst nemen van de scorekaart, met vermelding van naam, startijd, HCP, en marker.

Deelnemers dienen 10 minuten voor hun starttijd op de starthole aanwezig te zijn.

Na de wedstrijd dient iedere deelnemer zelf zijn scores samen met zijn marker in te voeren in E-golf4u en of golf app de volledig ingevulde scorekaart in de Weco bak te deponeren bij de terminal.

Niet correct ingevoerde scorekaarten worden als 0- score opgeslagen.

 

Baanconditie:

Indien de baan op de starttijd van de eerste flight door omstandigheden nog dicht is, beslist de wedstrijdleiding of de wedstrijd enige tijd wordt uitgesteld, of wordt afgelast.

 

Handicapverrekening:

De maximale WEHCP ( wedstrijd-exact-handicap ) is 38.0

Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.