Maandag-Zomercompetitie weer van start

golf4schaduwOp maandag 9 april start de zomercompetitie op de Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

De Vier Eijckenbaan:
Er zijn 2 categorieën:
Categorie 1 is Stableford 18 holes, EHCP 0 t/m 54,0.
Categorie 2 is Stableford 9 holes, EHCP 0 t/m 54,0.

De bijdrage is 3 euro eenmalig voor de gehele competitie. Inschrijven voor De Vier Eijckenbaan kan vanaf maandagmorgen 09.00 uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u of via de zuil in het clubhuis. Alleen houders van een actieve handicart mogen gebruik maken van een buggy. Voor zaterdag 18.00 uur maakt de wedstrijdleiding de flight-indeling met bijbehorende starttijden met een intervaltijd van 8 minuten.

Deze indeling staat uiterlijk zaterdag 18.00 uur op de site in E-Golf4u. Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 08.00 uur. De laatste flights starten uiterlijk 09.44 uur bij de 9 holes- en 13.00 uur bij de 18 holes-wedstrijd. De maximale playing-handicap is 36.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.
Dit jaar is er de mogelijkheid om (per week) te kiezen voor afslag van de rode of gele tees, zowel voor dames als heren.
Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie De Vier Eijckenbaan klik hier

De Gezandebaan:
Spelvorm: Stableford 2x 9 holes. Start: 2x op hole 1

Deelnemers:
Iedereen met een ledenkaart van de Gezandebaan met minimaal baanpermissie kan deelnemen
De bijdrage is € 3,- eenmalig voor de gehele competitie.
Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 09.00 uur. De maximale wedstrijd-exact-handicap is 39.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.
Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie Gezandebaan klik hier
Slotdag maandag-competities is maandag 29 oktober met een fun-wedstrijd met aansluitend prijsuitreiking wedstrijd en zomercompetitie.

De wedstrijdcommissie.