Ladies & Business editie 2022

Het is een jaarlijks terugkerende happening op Het Woold in het begin van de maand oktober ‘Ladies & Business’ waar vrouwelijke leden, partners van én vriendinnen er samen een geweldige golfdag van maken en Het Woold team zijn beste beentje voor zet.

Om twee uur is iedereen aanwezig en heeft er zin in. Eerst samen gezellig wat drinken en dan naar de golfbaan voor de shotgun-start van een wedstrijd over negen holes, of naar de oefenfaciliteiten voor een uitgebreide golfclinic door de golfpro’s van Het Woold. 

Je ziet aan de bomen dat de herfst begonnen is, maar het weer was ronduit zomers. Strakke blauwe luchten en heerlijk weer. Tijdens de activiteiten konden de ladies ook terecht in het Paviljoen L&B op de golfbaan voor heerlijke versnaperingen en drankjes.

Eenmaal terug in clubhuis Volentieri was er even tijd om bij te komen, maar niet te lang, want Chefkok Verhees en zijn team waren al druk bezig met het bereiden van een viergangen maaltijd met bijpassende dranken. Een deel van de gerechten werd live bereid in een bomvol restaurant.

Daar was tijdens het diner ook ruimte voor een inspirerende speech door Sanne van Paassen. Deze topsporter (wereldbeker winnares veldrijden) hield een vlammende enthousiaste presentatie met als thema’s ‘Winnen op alle fronten van je leven’ maar ook ‘meer genieten’. De aanwezigen weten nu al wat ze te doen staat. Anderen zoals u en ondergetekende kunnen het boek van Sanne kopen of luisteren naar haar Podcast. U bent in goed gezelschap, meer dan 75.000 luisteraars gingen u voor. 

Waarna de ladies ruim de tijd kregen om bij te kletsen, voor zover dat nog niet was gebeurd. We kijken terug op een superleuke Ladies & Business die ook in 2023 ongetwijfeld weer op de agenda staat.

Uitslagen:

Eerste Plaats

Judith de Vries, Maud Boerenkamp, Juul Kivits, Pieterenell Gosgens met 21 punten

Tweede plaats 

Onje Vogels-Hoogers, Maaike Hoogers, Christel van Vroonhoven & Fransie van den Eijnde (16 punten)

Derde plaats

Vivian Schriks- Fransen, Nelly Fransen-Aarts, Anke Somers en Eveline Roos (15 punten)

En verder:
Longest hole 1: Maaike Hogers
Neary Hole 8: Juul Kivits
Neary Hole 14: Rose-Marie van Horne
Longest hole 18: Lenny Hoeks
Beat the pro Hole 4: Joke Beckx
Clinic: Fiona Wijnen

PvL/PRCie