Ladies & Business

ladies in business 360Donderdag 6 oktober vond het jaarlijks terugkerende evenement Ladies & Business plaats. Speciaal georganiseerd voor vrouwelijke businessleden, vrouwen van businessleden en niet te vergeten hun relaties en vriendinnen. Dit jaar blijkt het een groter succes dan ooit tevoren!

Maar liefst 75 dames hebben deelgenomen aan de 9-holes wedstrijd op de Vier Eijckenbaan. Dit betekende een uitbreiding, waarbij op twee lussen werd gespeeld.

 

Zeer opvallend was, dat iedereen tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig was. Maar nee, dit was niet omdat er zo nodig ingespeeld moest worden, maar de kir royal stond klaar en er viel nog genoeg bijgekletst te worden voordat er aan de wedstrijd werd begonnen. Toch erg prettig voor Eline van der Linden, aangezien zij voor het eerst tijdens een businessclubwedstrijd, een half uur voor aanvang van de wedstrijd iedereen warm kon verwelkomen. In een ongedwongen sfeer, hebben de dames in flights van vier personen de spelvorm Best Ball gespeeld. Dames ondervonden geen enkele druk, waardoor er veel gelachen en juist uitstekend gescoord werd. Daar kwam nog bij dat de dames tussendoor op de baan konden genieten van een portproeverij met chocolade en kaas (verzorgd door Anke).

Bij terugkomst hebben de dames genoten van een 4-gangen diner. Van kruidige pompoensoep als voorgerecht, tot een heerlijke zoete afsluiter ‘’Taartje van vanillefudge met ijs van witte chocolade’’.
Tijdens het diner hadden de dames ook nog de mogelijkheid om diverse soorten oesters te proeven bij de Oesterbar (onder leiding van Heidy).

Tussendoor ook nog de prijsuitreiking niet te vergeten, met extra prijzen i.v.m. de vele deelnemers!
Onze jongste deelnemer, Emma van de Laar, is er vandoor gegaan met zowel de longest en neary. Emma werd verrast door o.a. een prachtige shawl, gesponsord door ‘’Van Der Weerden Mode’’. De andere longest is gewonnen door Hanneke Eijsbouts (wat slaat Hanneke ver zeg!). De andere neary is gewonnen door Karin Jobse, zij nam een prijs in ontvangst gesponsord door ‘’Rogon’’.
De derde plaats is behaald door een gecombineerd bedrijfsteam: Hanneke Eijsbouts, Christel van Vroonhoven, Jacquelie Coumans en Therese Wyns.

De tweede plaats, met een eervolle vermelding, is voor het Team Mydealz. Een nieuw bedrijf binnen businessclub het Woold en nu al erg succesvol. Fleur de Wolf, Monique van de Ven, Birgit Goumans en Frederique Manders gefeliciteerd.

Op de eerste plaats is geëindigd, het team Van Der Weerden Mode. Een uitzonderlijk goede score van 33 bruto en maar liefst 21 netto! De dames Judith van der Weerden, Juul Kivits, Kim Lafeber en Angelique v.d. Oever gingen naar huis met een o.a. prachtige bos bloemen en een heerlijke fles champagne.

Dames, wij willen jullie graag allen nogmaals hartelijk danken voor jullie aanwezigheid. Wij hopen dat jullie genoten hebben en dat we jullie volgend jaar weer allemaal terug te zien!

Uiteraard gaan de ladies van Businessclub het Woold nooit met lege handen naar huis.
Alle ladies ontvingen een goodiebag verzorgd door Rogon en O.P.I. Nederland