Ladies & Business

ladiesbc 001Bij de deelnemers stond de dag al maanden op de kalender. Ladies & Business, begin oktober is een van de leukste (en daardoor populairste) happenings op Het Woold. Ieder jaar op een donderdag begin oktober nemen de dames de banen en het clubhuis over.
Dames-leden van de BC, partners van mannelijke BC-leden, zakelijke en relaties en vriendinnen een bont gezelschap dat er samen keer op keer weer een leuke dag van maakt. Golfen, eten drinken en genieten….

Bags that fit your life…

Thema van deze Ladies en Businessdag was‘ BAGS THAT FIT YOUR LIFE’. Brechje Gondrie verzorgde voor de aanwezigen een kennismaking met de tassencollectie van All Time Favorites.

En een evenement als Ladies & Business zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een Goodiebag, mede mogelijk gemaakt door: Golfshop het Woold, Rhönisch, All-Time Favorites, O.P.I. Nederland , Milu en Golfbaan het Woold. Van der Weerden Mode uit Someren stelde prijzen beschikbaar en zorgde ervoor dat de ‘stille mannequins’ er fantastisch uit zagen. Bedankt!

Golfwedstrijd en clinic

Natuurlijk werd er ook golf gespeeld. Voor wie nog niet over een GVB beschikte was er een clinic. Het gros van de deelneemsters speelde op de Vier Eijckenbaan in teamverband.

Het team bestaande uit Gerry Lardenois , Rian van de Wetering, Mario Bunthof en Nicolette Kiel deed dat het beste en eindigde als dagwinnaar. Ook waren er maar liefst vier neary’s te winnen. De golfballen van Juul Kivits, Gerry Liebregts, Hellen Felten en Dimphy Stockx lagen op een van de vier neary-holes het dichtste bij de hole en zij wonnen allen een prijs. Marieke Stienen won een prijs tijdens de golfclinic.

De baancatering, het diner en de verzorging waren ‘op zijn Woolds’. Gasten die voor het eerst kennismaakten met de gastvrijheid, sfeer en service in clubhuis Volentieri raakten er maar niet over uitgepraat. Je zou het haast gewoon gaan vinden, maar dat is het natuurlijk niet. Iedereen die heeft meegewerkt om er wederom een fantastische dag van te maken, heel erg bedankt!

En graag tot de volgende Ladies & Business!