Jeugdkampioenschap 2013

jeigdkamp300Onlangs werden op de Vier Eijckenbaan en de Gezandebaan de jaarlijkse jeugdkampioenschappen van GV het Woold gespeeld. En vergis u niet in de kwaliteit en het spelniveau van onze jeugdleden. Verschillenden van hen horen bij de beste vijf procent van alle leden van de golfvereniging qua speelsterkte. 

Bij de heren won op de Vier Eijckenbaan Rens van der Schouw met maar één slag verschil. Bij de dames was Mirthe Deimann degene die het minst aantal slagen had. Ook op de Gezandebaan werd volop gespeeld. Bij de jongens won Sam Jeronimus en bij de meisjes Kelly Hovens.

Bij de jeugd werd het kampioenschap afgewikkeld over vijf wedstrijden, de scores van de beste drie wedstrijden tellen. Het lid bepaalt zelf aan hoeveel wedstrijden wordt meegedaan, maar wie er geen drie keer bij was, dingt niet mee naar de prijzen. Na de prijsuitreiking hield Rens van der Schouw een korte terugblik waarin hij de organisatie bedankte voor het soepel verloop van de wedstrijden. Al met al een zeer geslaagd kampioenschap en graag tot volgend jaar!