Jeugdkampioenen 2015

dames 300Op zondag 17 mei was het zo ver, maar liefst 16 van onze jeugdleden durfden de strijd met elkaar aan te gaan op de Gezandebaan om te bepalen wie de beste jeugdspeler van Golfbaan het Woold is. Om 13:30 uur werd er al door de spelers warm geslagen en geputt, en om 14:00 was het zover. 8 jongens en de 8 meisjes startten in flights van 4 achter elkaar .

Na 9 holes waren vooral de kleinste deelnemers al aardig moe, maar iedereen zette dapper door en na 18 holes kwamen de deelnemers uitgeput (letterlijk en figuurlijk) binnen.

Op het terras zaten zondag de deelnemers van de volwassen Strokeplay Kampioenschappen te wachten totdat onze jeugdspelers binnen kwamen. Onder luid applaus werden dewinnaars bekendgemaakt.

Speciaal voor de prijsuitreiking zette onze gastorganisator Ruth Zegwaard de winnaars in de schijnwerpers.

Bij de meisje.

  1. Nova Loomans
  2. Kimberley van Son
  3. Jonique Raemakers .

heren 300Nova kent natuurlijk als dochter van onze Headgreenkeeper de baan van binnen en buiten, zou dit haar een voordeel zijn geweest of was het toch haar goede spel?

Bij de Jongens.

  1. Pieter-Jan Custermans
  2. Gijs Timmermans
  3. Merijn Verschearen

Pieter-Jan komt elke les week helemaal uit Belgie rijden om de lessen te volgen, meestal loopt hij na de lessen nog de Gezandebaan en kent deze daardoor natuurlijk als zijn eigen broekzak.

Graag willen wij de organisatie bedanken en natuurlijk al het personeel van Golfbaan het Woold.

Tot volgend jaar.

Namens de jeugdcommissie
Nick Goedhart