Jeugd-2 neemt koppositie over

jeugd 2Zondag was het onze thuiswedstrijd (de tweede wedstrijd voor de poule). We waren allemaal al goed op tijd aangekomen voor de wedstrijd tegen de Tongelgreep, de eerste afslag zou ik zelf hebben om 11:30 uur.

De baan lag er redelijk drassig bij waardoor er minder afstand kon gemaakt worden vanop de tee. Ik speelde de eerste twee holes erg slecht maar kon het nog rechttrekken naar een winst op de eerste negen. De tweede negen speelde ik beter en ook die won ik, uiteindelijk won ik met 6-0. Ondertussen wist ik ook dat Bob de eerste 9 had gewonnen maar hij verloor op de tweede negen en won uiteindelijk met 4-2. Lens won de eerste negen ook maar verloor op de tweede 9 en speelde in totaal gelijk, 3-3. Ruth speelde een goede eerste negen en won die ook, jammer genoeg verloor is de tweede negen en ook in het totaal verloor ze, 2-4.

Het team deed het niet slecht we wonnen de wedstrijd met 17-11 van de Tongelgreep, maar er is nog ruimte voor verbetering!

Volgende week spelen we op de Tongelreep tegen De Gulbergen om het kampioenschap: We staan op dit moment op doelsaldo eerste en dat zal onze laatste wedstrijd zijn.

Namens jeugd 2,

Pieter-Jan Custermans