Jeugd-1 stelt zich voor…

jeugd1 300Na weken spelen zit de NGF Competitie er voor onze club er inmiddels al weer een paar weken op. Althans, dat was de afgelopen jaren het geval, want vanaf 2015 zit Het Woold pas halverwege het competitieseizoen. Hoe dat komt? Ons team moet namelijk nog beginnen!

Eerst even voorstellen… Eind vorig jaar is er groen licht gegeven om een team aan te melden voor de jeugdcompetitie van de NGF. Dit heeft geresulteerd in een gemotiveerd team dat op zondag 31 mei zal beginnen op de 1e tee van de Vier Eijckenbaan.Van links naar rechts zijn de volgende talenten te zien op de foto: Bram, Douwe, Rens, Guus, Mickey & Joep (alleen Frans ontbreekt op de foto).

Sommigen van ons hebben al enige ervaring opgedaan bij de Heren 1, anderen zullen dit jaar voor het eerst deelnemen. Een goede mix dus! Op dit moment zijn we hard aan het trainen om volgende week de competitie goed te kunnen beginnen.

Aangezien we in een poule van vier teams zitten, spelen we zelf ook op onze gastheerdag. We nodigen daarom iedereen van harte uit om te komen kijken naar onze eerste wedstrijd, waar we gaan proberen gebruik te maken van ons thuisvoordeel. Tot de 31e?

Rens van der Schouw
Captain Jeugd 1