Jeugd 1 incasseert eerste verlies

Na het gelijkspel tegen Best moesten we zondag weer tegen Welschap golfen, deze keer op Landgoed Bergvliet. Deze keer waren er geen punten te winnen, want we speelden een vriendschappelijke wedstrijd.

jeugd01 005

Na een vroege ochtend kwamen we aan in Oosterhout op Landgoed Bergvliet. Joep, Guus, Mickey en Douwe waren de spelers voor vandaag. Na het inslaan was iedereen er klaar voor en gingen ze beginnen aan de foursomes. Douwe en Mickey verloren helaas deze partij op de 18e hole. Op deze zelfde hole stonden Joep en Guus op de tee nog 1 down, maar konden ze er nog een gelijkspel uithalen dankzij het winnen van deze hole.

1-3 tussenstand. Tijd voor de lunch om weer scherp te worden voor de singles die in de middag zouden starten.

Helaas gingen de singels moeizaam. Douwe verloor op hole 15, net als Mickey op hole 12. Voor Guus werd het nog spannend, want hij stond all square na hole 17. Na een goede afslag op hole 18 en 2 putts was de par binnen, maar helaas maakte Guus zijn tegenstander een zeer goede putt voor birdie en verloor ook Guus zijn partij. Gelukkig hadden we Joep nog die goed speelde deze dag en als enige zijn partij won, op hole 16.

Helaas verloren we met 3-9. Gelukkig was deze wedstrijd vriendschappelijk en hadden we desondanks een zeer leuke dag met mooi weer. Een goede training dus voor volgende week, want dan gaat het er echt voor: de wedstrijd op Welschap tegen Landgoed Bergvliet voor het KAMPIOENSCHAP!!!

Namens het jeugdteam
Frans van Bree