Inschrijven voor het Matchplay Kampioenschap 2018

inloopwedstr1Na 4 spannende finales in 2017 werden achtereenvolgens kampioen, Ted Schulkes, Marjolein van der Kruis, Rinus van Mullekom(50+) en Gré Peeters(50+). Deze 4 kampioenen gaan in 2018 graag de uitdaging aan in weer een nieuw kampioenschap matchplay. Het finaleweekend van het Matchplay Kampioenschap 2018 vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli. Er zijn ook dit jaar weer 4 categorieën: Heren, Dames, Heren 50+ en Dames 50+. In de categorie Heren en Dames spelen we respectievelijk van de witte en blauwe tee en in de categorie 50+ spelen we respectievelijk van de gele tee en rode tee. Aanmelding voor het Matchplay Kampioenschap kan vanaf 15 maart tot en met 15 april 2018. Elke wedstrijd gaat over 18 holes en is alleen voor leden met een speelrecht op de 4 Eijckenbaan. Deelname staat open voor leden met een EGA-handicap van 36.0 of lager. De inschrijving vindt plaats via E-Golf4U. Vanaf 25 april tot 9 juli 2018 worden de voorronde wedstrijden gespeeld. 
Omdat in het finaleweekend voor de categorie 50+ slechts de halve finale (zaterdag) en de finale (zondag) wordt gespeeld zijn er waarschijnlijk meerdere voorronde wedstrijden noodzakelijk. Voor alle categorieën geldt dat plaatsing plaats vindt op basis van de laatst geregistreerde EGA-Hcp op de dag van de loting. U ontvangt in de week van 16 april van ons een opgave van een eventuele voorronde wedstrijd met de naam van uw tegenstander en de uiterlijke datum waarop deze wedstrijd gespeeld en de uitslag ingeleverd moet zijn. U maakt met deze tegenstander zelf een afspraak voor het spelen van deze wedstrijd. Als u gebruik wilt maken van een baanreservering via de caddiemaster kan deze enkel vanaf 14.00 uur ingepland worden en is afhankelijk van de baanbezetting op dat moment. U levert een scorekaart met de stand en de handtekening van beide spelers in door deze te deponeren in de gebruikelijke bak ‘wedstrijdkaarten wedstrijdcie’. Vervolgens verzendt de winnaar een mail met de uitslag naar mhverdonschot@hotmail.com. Na ontvangst van de mail met de uitslag wordt deze door de organisatie in de schema’s verwerkt en ziet u in E-Golf4U wie uw volgende tegenstander is.  
Op zaterdagochtend 14 juli worden de achtste finales voor de dames en heren in categorie 1 gespeeld, gevolgd door de halve finales van de categorie 50+. Op zaterdagmiddag worden de kwartfinales voor de categorie 1 gespeeld. Op zondagochtend 15 juli worden de halve finales en op zondagmiddag de finales (ook om de plaatsen 3 en 4) gespeeld. De categorie 50+ speelt voorafgaande aan deze wedstrijden de finale en de strijd om plaats 3 en 4. In de categorie 1 is geen buggy toegestaan; in de categorie 50+ wel voor handicard houders. Voor het reglement Matchplay Kampioenschap 2018 klik HIER 
 
 
De Subcommissie Matchplay Kampioenschap van de WECO.