Inschrijven NGF Competitie en Nobra Competitie

dames1Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke of regionale) competitie deel te kunnen nemen. Hiermede wil de vereniging onderstrepen dat zij een goede balans tussen het sportieve en recreatieve element nastreeft.

Tevens biedt het de vereniging de mogelijkheid om zich naar buiten toe te presenteren en daarmee goede PR voor zowel de club als de baan te verrichten. Het bestuur beslist jaarlijks met hoeveel teams aan welke NGF competitie kan worden deelgenomen.

De competities waarvoor leden van golfvereniging Het Woold zich kunnen aanmelden betreffen:

  • NGF competitie; dit betreft een door de NGF georganiseerde competitie.
  • Nobra competitie; dit betreft een door de Nobra (afkorting voor Noord Brabant) georganiseerde competitie, dit in twee vormen namelijk Matchplaycompetitie of Stablefordcompetitie.

Golfclub Het Woold hanteert het principe van een open inschrijving voor de competitie. Het aantal in te schrijven teams aan de competitie is afhankelijk van de belangstelling die er bestaat voor de competitie, maar is aan een maximum gebonden vanwege de baanbezetting; dit laatste in overleg met de baaneigenaren.

Hier vindt u informatie over de beide competities en de voorwaarden die aan deelname zijn verbonden. Inschrijven kan vanaf 15 augustus tot 30 september via E-Golf.

Neem bij interesse ook even kennis van het reglement. Dat kunt u HIER lezen en/of downloaden.

Geef bij uw inschrijving aan waar uw voorkeur naar uitgaat: NGF competitie of Nobra-competitie

Bij NGF:

  • Heren 1 en Dames 1: 36-holes
  • Heren 2 en Heren senioren: 27 holes
  • Dames senioren: 18 holes
  • Overige teams: 18 holes.

Bij Nobra:

  • Matchplay
  • Stableford

Bij de Nobra-competitie kan in overleg met de TC ook een heel team worden ingeschreven.

Wij hopen op voldoende enthousiaste deelnemers.

De Technische Commissie
Jan Karel Jobse
Henk van Oosterhout