Het is gelukt. Dames senioren 18 holes is kampioen!!!!

dames senioren 1 300 2015Ongeslagen zijn we op 30 april op de mooie zeer goed verzorgde baan van golf en country club Cromstrijen in Numansdorp aan het eind van de middag hole 19 binnengestapt.
Met gezonde spanning zijn we ‘s morgen weer in alle vroegte vertrokken, nu met de opdracht om minimaal 18 punten binnen te halen. Dat is ons ruimschoots gelukt. Van de 36 punten die in onze competitie elke wedstrijddag te verdelen zijn hebben we gisteren 25 punten bij elkaar gematcht. Onze grootste rivaal, Golfclub Cromstrijen moest lijdzaam toezien, want zij waren al uitgespeeld en gastclub.

Viermaal op rij hebben we als team de winst mee naar Het Woold mogen nemen. We kregen het zeker niet cadeau. We hebben er echt voor moeten strijden. En wat is matchplay spelen dan toch een leuk spelletje. Jammer dat we het zo weinig doen in clubverband. Elke hole is opnieuw een wedstrijd!

Ook hebben we als team onze topografische kennis weer eens kunnen testen, want we hebben heel wat uurtjes naar mevrouw TomTom geluisterd. Die bracht ons naar Wassenaar, Nieuwegein, Capelle aan den IJssel en gisteren was ze onze gids naar Numansdorp.

Heel bijzonder en door ons zeer op prijs gesteld was de komst van twee supporters. Ze kwamen niet met lege handen. De mooie roos lacht ons elk moment van de dag nog toe. Chapeau! Een dankjewel van onze kant is zeker ook op zijn plaats voor de TC, bestuur Golfclub en last but not least de GVR en de dames van Volentieri. Want de verzorging bij onze thuiswedstrijd (we speelden toen zelf niet) was zo als gewoonlijk klasse. Mijn teamgenoten verdienen uiteraard ook een groot compliment, want samen hebben we het voor elkaar gekregen.

Anneke, Ria, Mieke, Betsie en Tilly chapeau voor jullie inzet en vriendschap tijdens de competitie. En nu moeten we maar snel afspraken gaan maken met Rob Mouwen en zijn team, want volgend jaar wacht voor ons de 1e klasse. En daar tappen ze uit een ander vaatje. Daar putten ze de bal er strak in.

Marijke Smulders,
captain dames senioren donderdagcompetitie