Het aftellen is begonnen

heren1 tedHet zal weinigen van ons ontgaan zijn dat het vaandelteam van Het Woold dit jaar kampioen is geworden in de 3e klasse van de NGF Competitie. Een kampioenschap dat nodig was om ons team een kickstart te geven om hogerop te willen gaan spelen. Er is in samenwerking met de golfopleiding en de vereniging een nieuw plan geschreven waarin de doelstelling is uitgesproken over 3 jaar te promoveren naar de 1e klasse met het Heren 1 team.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn daarom al bijna 2 maanden geleden begonnen. In dit stuk een kort voorstelrondje.

De spelers
De samenstelling verschilt niet veel van het team dat kampioen geworden is: van het kampioensteam spelen nog steeds 6 spelers in het team, te weten Ted, Rens, Bram, Gertjan, Maarten & Marcel. De nieuwe speler in ons team is een oude bekende van iedereen.

Na een jaar in de 1e klasse te hebben gespeeld met Herkenbosch, heeft onze clubkampioen Rens (ja, er zijn er echt twee) besloten weer voor onze club te komen spelen nu er een nieuwe weg is ingeslagen. Hier zijn we erg blij mee natuurlijk. Hij zal onze eerste single zijn, waarbij onze handicaps tussen de 2 en 7 in zullen zitten. Hiermee vormen we een steady team dat zich niet 123 gewonnen geeft.

De tegenstanders
De teams waar we tegen zullen spelen zijn inmiddels een aantal weken bekend. De 1e week zijn we gastheer, waarna we aan de bak mogen tegen achtereenvolgens Het Rijk van Margraten, Haviksoord, Herkenbosch & De Zuid-Limburgse. Tegen het laatste team bewaren we goede herinneringen, omdat we tegen hen het kampioenschap binnenhaalden. Daarnaast kijken we uit naar het spelen tegen het oude team van Rens, dat dit jaar degradeerde uit de 1e klasse.

Ten slotte zijn we erg blij met het feit dat Vendrig Transport ons ook dit jaar weer zal sponsoren. Vanaf 2017 gelden de nieuwe clubkleuren lichtblauw/donkerblauw en onze sponsor zorgt ervoor dat we vanaf komend seizoen al in deze mooie kleuren te zien zijn! Op 10 april beginnen we net als de andere teams en het aftellen is begonnen zoals u op de foto kunt zien…

Namens het gehele team,

Rens van der Schouw