Herman van der Zanden overleden

Herman van der Zanden overledenZondag bereikte ons het tragische bericht dat Herman van der Zanden, gewaardeerd lid van het eerste uur, actief commissielid en een van de meest sfeer- en beeldbepalende golfers op Het Woold is overleden na een lange slopende ziekte.

Herman zat al vanaf de oprichting van de vereniging in de Handicap- en Regelcommissie (Hareco) en de Handicap54-Begeleidingscommissie (Hbc54), voorheen de GVB-commissie. Medio 2015 is hij ziek geworden maar hij kwam toch nog met enige regelmaat op de golfbaan. Vorig jaar oktober vierde hij nog zijn 75e verjaardag met familie en vrienden op het Woold.

Herman was graag gezien op het Woold en dat was niet alleen door zijn commissielidmaatschap. Altijd tijd voor een praatje en een vriendelijk woord. Vaak aanwezig, hij bleef golfen totdat het niet meer ging, maar had nog steeds  een warme belangstelling voor het wel en wee van alle mensen op Het Woold. Binnen de Hareco en Hbc54 nauwgezet en nooit te beroerd om de handen flink uit de mouwen te steken. We gaan me ons allen Herman enorm missen… 

De uitvaartdienst vindt plaats op vrijdag 9 maart om 11.00 uur in de Maria Presentatiekerk aan de Wilhelminastraat 3 in Asten. Aansluitend wil de familie Herman graag als gezin begeleiden richting het crematorium in Heeze.