Herfsttoernooi op Het Woold

herfst 001 1200

Op woensdag 15 november vond het eerste Herfsttoernooi plaats. Op deze grauwe, miezerige ochtend (herfst!) meldden de 47 deelnemers zich bij de wedstrijdleiding. Voor deze gelegenheid bestond een rondje Gezandebaan uit 11 holes.

Op het oefenterrein naast hole 9 werd een chipwedstrijd gehouden (hole 10). Vanaf een flinke afstand moest de bal binnen de cirkel gespeeld worden. En dat was moeilijker dan gedacht. Slechts 2 personen slaagden daarin (Ria Konings en André van Asten). Bij het clubhuis vond een putt-wedstrijd plaats op de “moeilijke” green (hole 11).

Nadat eenieder zich naar zijn of haar starthole had begeven werd om 10.00 uur werd het startsein gegeven. De baan lag er weer prachtig bij, de miezerregen hield op en de temperatuur was goed. Op hole vier werd gestreden om de “neary”.

Nadat ieder met meer of minder succes gefinisht was stond er in het clubhuis een heerlijke wildsoep gereed met een bijbehorend drankje naar keuze. Dit was een heerlijke afsluiting van een geslaagde dag.

In de tussentijd telde de EVCO de scores door en werd de uitslag vastgesteld. Er waren prijzen voor degene die als eerste was geëindigd (uiteraard) en voor de dertiende en voorlaatste plaats.

Neary bij de dames: Riet van Grotel
Neary bij de heren: Wiel Boonen

1e bij de dames: Marleen Rijks
1e bij de heren: Henk Sprengers

13e bij de dames: Annie Pleunis
13e bij de heren: Allard Smeenk

Voorlaatste bij de dames: Jet van Bilsen
Voorlaatste bij de heren: Gerard van Brussel