Heren 2 wint in Bakel van Margraten

stippelberg 300Het is zondag 27 april, Heren 2 gaat op weg om op de Stippelberg tegen Margraten te spelen. Zij zijn op dat moment koploper en het belooft dus een spannende strijd te gaan worden. De mannen uit het mooie Limburg hebben laten zien dat ook zij voor de titel willen gaan. Is de koploper te kloppen? Op het einde van de dag zullen we het weten.

We worden hartelijk ontvangen in het prachtige clubhuis in Bakel. De koffie met appeltaart en slagroom staat op ons te wachten. Al snel komen de eerste grapjes over de clubfinanciën op gang, deze worden diplomatiek ontweken.

 

Na de koffie gaan we een paar balletjes inslaan op de werkelijk prachtige oefenfaciliteiten en bereiden we ons voor op de 9 holes dubbel. Aan alles merk je dat er een gezonde spanning hangt. Onze reservespeler brengt de rust in het team. Als reservespeler heb je het natuurlijk iets gemakkelijker maar je moet zijn taak zeker niet onderschatten. Iedereen is erop gebrand zijn partij te winnen.

We starten op hole 10 als tweede flight. Voor ons zijn de Tongelreep en de Dorpswaard al vertrokken. Bert, wie kent hem niet, is onze starter. Hij wijst ons nog even op wat verplichtingen en we zijn vertrokken.

Rond de middag komen we terug bij het clubhuis. Allemaal hebben we het niet gemakkelijk gehad de uitslagen lagen erg kort bij elkaar wat betekent dat we erg aan elkaar gewaagd waren.
Gelukkig hebben we als team een voorsprong op Margraten. Dit is zeker geen garantie voor de middag waarin we de singles moeten spelen.

Na een goed verzorgde Lunch weer de baan in. Nu starten we op hole 1 om de 18 vol te maken.
Onze reservespeler die de hele dag als steun en toeverlaat tussen de flights heeft gezworven heeft ons regelmatig wat standen door gegeven en daaruit blijkt maar weer dat het zomaar niet gewonnen zou worden. Aan het einde van de middag komen de eerste partijen terug bij het clubhuis. Leuk om te zien dat er dan verschillende supporters de moeite hebben genomen om te komen kijken in Bakel.

Uiteindelijk als we allemaal binnen zijn blijken we het erg goed gedaan te hebben en kunnen we ons als winnaar uitroepen. We hebben aan Margraten een leuke en sportieve tegenstander gehad waar we allemaal met plezier op terugkijken. De Dorpswaard heeft van de Tongelreep gewonnen.
Zij staan dus bovenaan en totaal drie punten voor op ons.

Na het douchen nog dineren en dan sluiten we een dag af waar we met plezier op terug kijken. Volgende week is De Dorpswaard onze tegenstander en spelen we dus om de platte wagen. Margraten is onze gastclub en we kijken er nu al naar uit.

Met vriendelijke golfgroeten,
Leon Verkoelen