Heren 2, volgende week gaat het weer ergens om!

Heren 2 300Het is zondag 19 april. Heren 2 speelt op de Swinkelsche tegen Overbrug uit Helmond. Uiteraard willen we weer heel graag winnen. We melden ons als eerste. Even samen koffie met een stukje gebak en dan direct inslaan.

Het weer was erg aangenaam om te spelen. Zonnig met een heel klein beetje wind. We hadden er dan ook erg veel zin in. Het is snel 10.30 uur het tijdstip om aan de 9 holes dubbel te beginnen. Erg leuk om te zien dat verschillende supporters de moeite hadden genomen om te komen kijken. Onze reservespelers René en Rinus zijn zelfs de hele dag aanwezig om ons te steunen en aan te moedigen.

 

De drie dubbel partijen winnen we alle drie. Soms op het randje maar de eerste zes punten zijn vast binnen.

Na de lunch gaan we aan de single partijen beginnen. Ook nu is er weer een gezonde wedstrijd spanning voelbaar. Een spanning die waarschijnlijk nodig is om een prestatie op niveau te leveren. Ook hier werd geen enkele partij verloren. 11 Punten konden we aan de reeds verzamelde 6 toevoegen. Dat resulteert in een totaal van 17 en dus maar één puntje voor de tegenstanders. De speler die het ene puntje heeft laten liggen is daar voldoende op gewezen en aan herinnerd zodat hij hier niet met naam en toenaam genoemd hoeft te worden.

Volgende week gaat het weer ergens om. (klinkt op de een of andere manier bekend) Op zondag 26 April moet het gaan gebeuren op de Gulbergen in Nuenen. Volgende week spelen we om het kampioenschap tegen het team van de Swinkelsche dat tot nu ook alle wedstrijden heeft gewonnen.

Als we volgende week de Swinkelsche weten te verslaan gaan we weer net als het vorige jaar op de platte kar door het dorp. Hij is nog niet besteld. We zullen volgende week zwaar aan de bak moeten. Alle supporters zijn welkom om ons te komen aanmoedigen we zullen het nodig hebben.

Het was een mooie dag. De baan lag er prima bij en de winst is weer binnen. Op naar volgende week.

Met een vriendelijke golfgroet,
Leon Verkoelen