Heren 2 in opmars

Het is zondag 4 mei, Heren 2 op weg naar Margraten. Zoals Marij het al verschillende keren verteld heeft het gaat nergens over. Ook wij gaan met die instelling op weg. Het gaat nergens over.

Margraten 530

Elke keer als we over onze tegenstander beginnen gaat het nergens over, toch willen we graag winnen. Het team van De Dorpswaard staat bovenaan en dat is vandaag toevallig onze tegenstander. Het gaat dus wel ergens over.

Het ontvangst is echt op z’n Limburgs. Gastvrij, vriendelijk en veel te grote stukken “vlaai” als ik daar een opmerking over maak wordt er direct voorgesteld om het stuk een keer door te snijden maar daar heb ik voor bedankt want twee stukken kan ik zeker niet op.

 

We gaan wat inslaan en de spanning is hoog, aan alles is het te merken. Het gaat vandaag dus toch ergens over. We starten de dubbels als eerste groep. Met zes spelers verdeeld over drie flights. De eer van “het Woold” de eer van “heren 2”, het gaat ergens over.

Op een werkelijk geweldig mooie baan met prachtige uitzichten heb je al snel het idee dat je ver in het buitenland zit. Toch heeft dit alles ons er niet van kunnen weerhouden om de dubbels in ons voordeel te laten eindigen.

Na de lunch gaan we als singles op weg. Op handicap ingedeeld krijgen we onze tegenstander aangewezen. Erg leuk om te zien dat Fam. van Eijk met nog enkele supporters de moeite heeft genomen om helemaal in het zuiden van Limburg te komen kijken hoe wij het ervan af brengen.
Van de singels winnen we er twee, spelen we er twee gelijk en verliezen we er twee. Alles bij elkaar zijn we de dag winnaar en winnen we van de Dorpswaard. We staan boven aan in onze competitie.

Volgende week gaan we naar de Tongelreep in Eindhoven. Onze tegenstander is dan de Stippelberg.
We moeten dan weer winnen. We willen dan ook graag winnen, het gaat ergens over. We kunnen dan als heren 2 team van “het Woold” kampioen worden.

Kampioenen van het Woold, geweldig wie wil dat niet. Zij worden op handen gedragen en worden helden, iedereen heeft het hele jaar ontzag voor je. Zij worden gekust door Birgitte en het dames team. Je wordt het hele jaar met “meneer van het heren twee team”aangesproken. Kan ik nog iets voor u doen? Uw clubs of uw balletjes nog even schoon maken? Heerlijk toch!! Misschien gaat het toch ergens over.

We moeten volgende week nog wel even winnen, kleinigheidjes blijf je houden. Heerlijk, we hebben er zin in. We zetten het Woold op de kaart.

Met vriendelijke golfgroeten,
Leon Verkoelen.