Heren 2: Gaat het weer lukken?

heren 2 bier 300Het is zondag 12 april, Heren 2 reist af naar Sint Oedenrode. De Schoot is vandaag onze gastheer. Ontvangst met koffie en wat lekkers. Een keurige golfclub. Een 9 holesbaan en De Gulbergen uit Nuenen is onze tegenstander vandaag.

Anders als op de eerste wedstrijddag was het nu wel zeer aangenaam golfweer. Na de eerste wedstrijd te hebben gewonnen hadden we hoge verwachtingen voor vandaag. Allemaal een beetje gespannen. Serieus en geconcentreerd beginnen we aan de voorbereiding voor de dag. Inslaan chippen putten praatje maken met de tegenstanders.

We beginnen om 10.30 uur met de dubbels. De negen holes liggen voor ons klaar om de tegenstander te verslaan. Van de drie partijen is dat met twee gelukt. De eerst 4 punten zijn binnen. Na een goed verzorgde lunch starten we aan de 18 holes singles. Hier zijn nog 12 punten te winnen. Daar pakken we er negen van en winnen dus met 13 tegen 5. Vandaag speelt de Swinkelsche tegen Overbrug. 12 – 6 voor de Swinkelsche. Wij een puntje meer dus dagwinnaar.

Gaat het weer lukken? Erg spannend zowel Swinkelsche als Het Woold hebben twee keer de tegenstander verslagen. Volgende week zondag 19 April spelen we op de Swinkelsche tegen Overbrug en de Gulbergen tegen de Schoot. Uiteraard willen we dan weer winnen en gaan we er alles aan doen om de maximale punten binnen te harken. We zullen het zien.

Als we weer winnen, en tegen Overbrug zou dat toch moeten lukken zijn we weer erg dicht bij een kampioenschap. Blijft op 26 April op de Gulbergen nog de Swinkelsche over om te verslaan. Dan gaat erg spannend worden.

U mag natuurlijk komen kijken volgende week en zelf onze prestaties komen aanschouwen. Natuurlijk houden we u ook op de hoogte via de site.

Met een vriendelijke golfgroet,
Leon Verkoelen