Heren 1 tevreden

heren1530

In de poule waarin Heren-1 dit jaar speelde waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Zondag stond alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op de agenda. Op de baan van GC Overbrug moest worden gespeeld tegen het eerste team van Kralingen. 

Kralingen zou zondag zeer waarschijnlijk kampioen worden. Alleen als Het Woold met 15-3 zou winnen, dan kwam de beker mee naar Asten. En dat is natuurlijk een flinke score. Voor de middag ging de strijd gelijk op. Bij de lunch was het 3-3.

Na de middag stonden de single wedstrijden op de agenda. Het Woold mocht geen enkele wedstrijd meer verliezen. En dat was een hele opgave. De tegenstanders hadden een totale playing handicap (alle handicaps opgeteld) van 20. Bij het Woold was dit 35. Vier wedstrijden werden pas beslist op de laatste twee holes, helaas trokken we op het einde van de dag aan het kortste eind. Kralingen won met 10-8, werd terecht kampioen en het Woold werd uiteindelijk derde in de poule.

We waren het enige team in onze poule met zoveel toeschouwers. Daarvoor willen we hen graag bedanken. “Schon da ge dur waart”. Verder natuurlijk onze sponsoren bedankt en graag tot volgend jaar.

GJvdH