Heren 1 laatste fase voorbereiding

heren 1 1250

Begin maart. Ik denk dat ik voor het hele team spreek als ik zeg dat we onze voorbereiding anders hadden voorgesteld. Na een aantal maanden van technisch trainen waren er eind februari en begin maart een aantal oefenwedstrijden ingepland om weer scoringsgericht de baan in te gaan en om te kijken waar we staan qua vorm.

 

Hiervoor waren niet de minste teams gestrikt: De Hoge Kleij, een hoofdklasse team, De Haenen (1e klasse) en ons Heren 1 27-holes team, die vorig jaar kampioen zijn geworden. Helaas kwam er een “Russische beer” langs in ons land, wat iedereen wel gemerkt zal hebben. Als gevolg daarvan zijn al deze wedstrijden afgelast en hebben we daarnaast ook amper trainingsuren in de baan kunnen maken.

Toch hopen we de komende weken nog een oefenwedstrijd te kunnen spelen of de gemiste uren in de baan in te halen. Al met al geen ideale voorbereiding dus.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want als we een ding zeker niet zullen doen, dan is dat bij de pakken neer gaan zitten. Te beginnen met ons gevoel op dit moment; Vooralsnog heeft elke speler het gevoel dat er vooruitgang zit in de punten waaraan gewerkt is. Dit was vorig jaar iets minder het geval en hierdoor hebben we het gevoel meer kans te gaan maken op goede resultaten. Garanties zijn er nooit, maar goed gevoel en goede hoop zijn altijd welkom!

Daarnaast hebben we twee nieuwe sponsoren weten aan te trekken. Omdat de kosten in vergelijking met een aantal jaren terug behoorlijk zijn toegenomen, hebben we besloten te kijken naar sponsoren die zich bij ons aan zouden willen sluiten en uiteindelijk hebben BAA & Identipack besloten om zich aan ons te binden. Wij als team waarderen dit enorm!

Voor degenen die het nog niet hadden meegekregen, hieronder ons speelschema. Zoals te zien is, mogen we dit jaar vooral naar het Limburgse land, net als twee jaar geleden het geval was. Aan dat jaar hebben we goede herinneringen overgehouden, namelijk onze promotie naar de 1e klasse! We hopen dus dat er ook dit jaar weer goed gepresteerd gaat worden in Limburg. Daarnaast liggen er weer een aantal banen dicht in de buurt, dus mocht u in de gelegenheid zijn om langs te komen: supporters zijn altijd welkom!

Datum

Tegenstander

Locatie

Starttijden

Zondag 8 april

Brunssummerheide

De Peelse Golf

9:30u | 14:15u

Zondag 15 april

Best

Brunssummerheide

9:00u | 13:30u

Zondag 22 april

De Peelse Golf

Hoenshuis

9:00u | 13:30u

Zondag 29 april

Hoenshuis

Best

9:30u | 14:15u

 

De dagen worden weer langer, de temperatuur gaat langzaam weer omhoog en onze countdown tot de competitie gaat voor ons gevoel steeds sneller richting de nul. Waarschijnlijk ligt dat laatste vooral aan onze gemoedstoestand, want we hebben er erg veel zin in!

Namens het Heren 1 team,

Rens van der Schouw

p.s. We zijn vanaf nu ook te volgen op Facebook via “Het Woold – Heren 1”! Ideaal voor bijvoorbeeld updates tijdens de competitiedagen.