Heren-1 (27) all square… alle opties open

Heren-1 (27) speelde zondag op Haviksoord in Leende tegen De Dommel. Een belangrijke wedstrijd, wie won zou zeer waarschijnlijk kampioen worden. Op de snelle greens van Haviksoord moest het dus gaan gebeuren. Ook de fairways in Leende lagen er strak bij. Een genot om op te spelen op deze mooie bosbaan.

 

Voor de middag eerst de dubbels. Het team heeft doorgaans wat moeite om goed op gang te komen. En dit keer vertaalde zich dat in een 4-2 achterstand bij lunch. Die lunch bestaat op Haviksoord trouwens altijd uit biefstuk en was dik in orde. Maar goed. ‘s Middags de individuele wedstrijden. De voorspelde regen bleef uit (een paar druppels) en het was prima golfweer. Het Woold moest echt aan de bak, we stonden achter. Na vier matches was de stand 7-7. Raymond en Rinus waren nog beiden ‘onderweg’. Beide partijen werden pas op hole 18 beslist. We wonnen én verloren een partij. 

En daarmee werd de eindstand bepaald op 9-9. Dat is een reële stand voor twee teams die heel erg aan elkaar gewaagd zijn en beide tot nu toe geen enkele wedstrijd verloren hebben. 

Aanstaande zondag spelen we tegen De Dorpswaard op de Tongelreep in Eindhoven. De opdracht is simpel, we zullen deze wedstrijd gewoon moeten winnen…

GJ/0418