Handicartbokaal 2018

handicart 001 1200Er zijn nogal wat leden die gebruikmaken van een handicart. Zij kunnen ondanks een fysieke beperking gewoon mee golfen met een golfbuggy die tegen een gereduceerd tarief beschikbaar wordt gesteld. Een en ander wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Handicart.

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse golfwedstrijd om de Handicartbokaal plaats op de Vier Eijckenbaan. Ook deze wedstrijd werd georganiseerd met als doel de buggy`s te laten rijden op het Woold voor iedereen met een handicartpasje. Het was ook een voorselectie. De winnaars mogen deelnemen aan de regiofinales die in september op de baan van Crossmoor in Weert gespeeld gaan worden.

 

Er meldden zich 32 deelnemers aan de start. Martien Verberne en Tom van Riet werden derde, net achter Karin en Jan Karel Jobse. Maar Louis Klein Zieverink en Gertjan van den Heuvel waren evenals in een vorige wedstrijd beter dan alle anderen en eindigden wederom als eersten. Zij gaan dus de eer van Het Woold verdedigen in Weert.

Het was een gezellige wedstrijd. Ook na de bekendmaking van de uitslag bleef het nog een tijd behoorlijk druk in Volentieri. Tot volgend  jaar en Gertjan en Louis succes in september!