Gratis Open Golfles op 4 oktober

Op 4 oktober verzorgen Nick, Stijn en Rob een open lesavond voor u. Wilt u die ‘gouden tip’ ontvangen voor uw swing, putt of chip? Meld dan nu aan voor één van de gratis sessies op 4 oktober.

Briefing voor deze leuke avond:

  • U kunt zich voor één van de drie sessies inschrijven. Zie DIGITALE AGENDA. Via DEZE link een instructie.
  • Inschrijven kan alleen via de digitale agenda. Na aanmelding delen wij de lessen in. Helaas kunnen we geen rekening houden met verzoeken, daarvoor uw begrip.
  • Deze les bieden wij u aan en zal 10 minuten duren. Wij luisteren, meten en analyseren. Daarop krijgt u een advies voor uw techniek.
  • Aanmelden kan tot en met 28 september. De indeling publiceren wij op 30 september op DEZE PAGINA. Bewaar deze mail dus goed en check zelf de indeling op 30-9.
  • Voor advies in het chippen bent u bij Nick aan het juiste adres. Inclusief advies over het materiaal. Stijn (FullSwing) en Kenzo (Trackman)  zullen met hun monitor advies verzorgen over de swing. Rob werkt vanuit zijn studio. U kunt daar terecht voor het putten of swingen op de Trackman.
  • Het is een zogenaamde ‘quick fix’ sessie waarbij wij u graag kennis laten maken met onze werkwijze en u graag helpen.

Aansluitend zal er vanaf 20.00 een presentatie verzorgd worden in de nieuwe indoor studio. Welke apparatuur is er allemaal aanwezig (Trackman simulator met ‘AI’ / ‘optimiser’ / golfbanen / driving range / games. De Big Tilt putting platform met tal van games) en hoe werkt het? Maar vooral, hoe kunt u als lid daarvan gebruik maken buiten de lessen om?

Via DEZE link komt u op de digitale agenda van onze Academy. U gaat vervolgens naar de datum van 4 oktober. Klik op het tijdslot van uw keuze (standaard tussen 1800-2000 uur) van uw pro en meldt u aan. Zo makkelijk gaat het boeken van een les. Op deze manier kunt u voortaan ook normale lesafspraken gaan maken.

Ook de golfshop is speciaal deze avond geopend met de nieuwe winter collectie.

We zien u graag terug op 4 oktober. Ook niet leden van het Woold zijn van harte welkom.
Rob Mouwen, headprofessional golfbaan het Woold