Golfreis Orlando 2014 Rob Mouwen

20 januari vertrok mijn vlucht via Philadelphia naar Orlando. Het jaarlijks bezoek aan de PGA merchandise show was weer aangebroken. Samen met een bevriend clubfitter, inkoper en leverancier van golfmaterialen vertrokken we naar de USA.

De doelstelling van mijn reis was divers.vliegtuig

Coaching Maarten Lafeber;
Gedurende de winterperiode bivakeert ML veelvuldig in Orlando, zijn thuisadres. Op Lake Nona hebben we 3 dagen intensief getraind op zijn golfspel. Een combinatie van putten, fysiek en swing stond op het programma. Erg leuk om te kunnen samenwerken met specialisten op wereldniveau zoals zijn fysieke coach en swing coach. Hier heb ik veel van kunnen leren.
In maart staat de eerste wedstrijd op het programma in Kenia, de eerste echte testcase. Overigens konden we nu al zien dat zijn spel goed op orde is. Vol vertrouwen naar 2014!

ML CS2Golfbeurs;
DE plek om alle nieuwe snufjes te ontdekken, golfspullen, hulpstukken voor het lesgeven, kleding en nog veel meer te ontdekken. Een vloeroppervlak van meer dan 4 driving ranges bij elkaar waar mensen van over heel de wereld bij elkaar komen. Veel nieuwe dingen heb ik getest, kennis opgedaan over nieuwe produkten en me vooral verdiept in de putters. Binnenkort staan de nieuwe modellen in de Putt Academy / golfshop van het Woold.

Golf;
Uiteraard wordt er ook gegolfd tijdens ons verblijf. Met als hoogte punt Streamsong, ”best new course to play”, in 2012. Een prachtige inlinks baan met hoogteverschillen, extreem lange holes, krokodillen, en super snelle greens. We hebben fijn kunnen golfen onder mooie omstandigheden.

In maart staat de volgende trip naar Orlando gepland. Ditmaal om te trainen met Lafeber. In april naar de Masters, Augusta samen met Joost Luiten. Tegen die tijd plaats ik uiteraard een verslag op mijn site.

daltons streamsong streamsong2