Golfinvasie op Het Rijk van Margraten

margraten 2018.2Al direct na het versturen van de uitnodiging op donderdag  liep het storm; na 2 dagen kwam de 80ste aanmelding binnen. Uiteindelijk gingen we woensdag 23 mei met 93 golfers naar Margraten. De weersvoorspellingen waren somber met regen en onweer. Gelukkig klopte er niets van. Jawel, we hebben een hole de paraplu gebruikt, maar daarna kwam de zon door en was het verder een warme, zonnige dag, met iedereen na 18 holes op het grote terras.

 Op de weg naar Margraten eerst een omleiding door Nederweert en een file op de A2 tot in Maastricht. En continue de ruitenwissers aan…..
Grote drukte aan de wedstrijdtafel in Margraten. Voor Els, Maya, versterkt met Ann en Tilly was het koppie erbij houden. Rond half 10 was het Brand Meester; iedereen was binnen en had afgerekend.
Zo kon iedereen om kwart voor 10 naar de starthole. En het was droog! Op hole 1 en 10 starten met drie flights achter elkaar. Om kwart over elf stond de soep buiten het clubhuis klaar, zodat iedereen even kon pauzeren.Om vier uur waren alle flights weer veilig binnen. Geen onweer gehad, maar wel zon. Er was ruim tijd voor een mooie groepsfoto op de trappen van het clubhuis. Een groot gezelschap van 93 deelnemers op het golfuitstapje.De avondschotel werd geserveerd om 17.15 u. Met een aantrekkelijk geprijsd voucher voor een nieuw bezoek op het bord.

Margraten 2018.1Bij de prijsuitreiking was er een scorekaart die vanwege de vermelde eindscore, terzijde was gelegd. Maar door nieuwe controle door de jury Jan en Jos werd de kaart nog aangenomen en gehonoreerd met een gedeelde 1e prijs.

Een dankwoord was er voor de medewerkers: Jan Derks, Jos Hendriks, Maya Thielen, Els Spinhof, Tilly Hendriks en Ann van de Cruijs
 
Hier komen de resultaten:
Neary dames : Ria Markhorst  Neary heren: Cor Beerepoot
Longest drive dames: Jeanette van Deursen   Longest drive heren: Martien Verdonschot
 
Klassement bij de heren:
1. ex equo Theo Aarts en Wim Curvers  
2. Piet Hellebrand
3. Jack van der Vleuten
4.Jan Beenker
5. Chris Verborg
 
Klassement bij de dames:
1. Ann van de Cruijs
2. Rika Willekens
3. Ria Markhorst