Golfclinics voor bedrijven

Wie op zoek is naar een leuk personeelsuitstapje voor het bedrijf of de collega’s van de afdeling is bij Het Woold aan het juiste adres. U kunt bij ons een golfclinic boeken van twee of vier uur. Nog leuker wordt de clinic als u deze combineert met een diner-arrangement. Dan bent u niet alleen minstens twee uur actief bezig, maar kunt u ook nog eens gezellig natafelen in golfrestaurant Volentieri.

clinic-bedrijven

Golfclinics voor bedrijven zijn zo ongedwongen, of formeel als u zelf wilt. Alleen zin om gezellig met zijn allen een clinic te volgen en dan lekker eten? Geen probleem. Maar ook voor een uitgebreide golfclinic, met aansluitend een diner en bedrijfspresentaties in onze business-lounge kunt u bij ons terecht. Het Woold beschikt over uitgebreide vergader- en congresfaciliteiten. Alle benodigde apparatuur is beschikbaar.

Indien gewenst kan bij de golfclinics voor bedrijven een overnachting voor 24 personen worden bijgeboekt in Gasterij Het Woold (op de golfbaan) of bij een van de aan ons gelieerde hotels in de omgeving.

Voor vragen, opmerkingen of prijsinformatie over onze aanvullende arrangementen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met ons secretariaat op 0493-560462.