Golfclinic Champions Middag

 

Het gehele jaar door vinden er golfclinics plaats op Golfbaan het Woold. Van bedrijfsuitjes, familiedagen tot vrijgezellenfeesten. De winnaar van elke golfclinic werd door Golfschool Rob Mouwen en Golfbaan het Woold uitgenodigd voor de Masterclinic (golfclinic-champions-middag) op zaterdag 5 november.

 

Een andere invulling dan voorheen het geval was, heeft geleid tot een groot aantal deelnemers. Elke genodigde mocht namelijk deze keer een partner meenemen. Maar liefst 40 deelnemers gingen de strijd aan onder leiding van de golfprofessionals Stijn Willekens, Rob van der Vorst en Luuk Verspaandonk.

De deelnemers hebben allereerst een golfclinic van 1,5 uur gekregen, waarbij nogmaals de kennis van de basisslagen opgefrist werd. In het laatste half uur werd er daadwerkelijk gestreden om de hoogste eer. Een prachtige prijs, namelijk een jaarabonnement voor de Gezandebaan PAR-27, stond hierbij op het spel (aangeboden door Golfbaan het Woold).

De groep werd opgesplitst, voor een putwedstrijd en een chip-put wedstrijd. Franka Welten werd de winnares van de putwedstrijd, hierdoor is zij de gelukkige prijswinnares waarbij ze nogmaals met vrienden uitgenodigd is voor een golfles (aangeboden door Stijn Willekens). Gerard Koolen werd de winnaar van de chip-put wedstrijd. Enigszins verklaarbaar, aangezien hij een tijdje geleden al flink aan het oefenen is geslagen.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor uw deelname aan deze geslaagde Masterclinic. Mocht u net als Gerard Koolen ook enthousiast geworden zijn en wilt u volgend jaar ook in de prijzen vallen, neem dan voor starterscursussen en golflessen contact op met Golfschool Rob Mouwen.