Golf en een echte Duitse BBQ op Golfanlage Schloss Haag

golfanlage-schloss-haag 030124 fullWat zat het weer mee! Na vele natte dagen in augustus eindelijk een droge golfdag. Gelukkig voor de 62 golfers die mee gingen naar Geldern. Om half negen stond de Kaffee und Kuchen al klaar en de meeste golfers gingen niet in het restaurant, maar bij 13 graden gewoon op het kasteelplein in de zon zitten.

Vanaf half 10 werd volgens de flightindeling in het restaurant gestart en met de strikte regels voor de flightcaptains verliep de golfdag vlot. Maar wat waren de greens moeilijk. Overal schuin aflopend; te hard putten en je was nog eens twee puts meer kwijt. Niet voor niets krijg je er op deze golfbaan enkele slagen bij.

Vanaf 12.00 u.stond bij hole 10 de verse groentensoep klaar en na de 18e hole streek iedereen neer op het kasteelplein. De echt Duitse barbeque op het kasteelplein begon al rond half vijf en zelfs nadat de laatste flight had gegeten was er nog heel wat over. En toen begon het te druppen, gevolgd door een flinke bui. Maar iedereen zat al in het restaurant waar het meteen ook heel gezellig werd.
De prijsuitreiking leverde de volgende resultaten op:

Longest drive heren: Frans Renette
Longest drive dames: Irene Teijssen
Nearest to the pin dames: Anneke Wolters
Nearest tot the pin heren: Frans Renette

Het klassement bij de heren:
1e. Antoon van Eersel       38 punten
2e. Piet Leenen                  37 punten
3e Thijs Vullings                34 punten

Het klassement bij de dames:
1e. Dimphy Scheffers        31 punten
2e. Tilly Hendriks               28 punten
3e. Phill van Geffen            27 punten