Gezellige vrijwilligerswedstrijd 2018

vrijwilligers 2018 600

Zaterdag 21 april 2018. Vandaag de jaarlijkse dag, waarop de vele vrijwilligers binnen onze vereniging door het bestuur en GVR uitgenodigd zijn, om eens gezellig ‘onder ons’ een balletje te slaan.

Gewoon een leuke golfwedstrijd met een natje en een droogje voor al die mensen in het bestuur en commissies, die het hele jaar door, in touw zijn om onze vereniging en golfbaan fris, vernieuwend en levendig te houden.

Om 12.30 uur staat de ontvangst gepland met koffie en gebak en rond de klok van 13.15 uur is er een welkomstwoord van clubvoorzitter Harry Span. Een hartelijk welkom op deze zonovergoten dag voor alle, ieder jaar weer, enthousiaste vrijwilligers. Dank voor jullie inzet in het voorbije maar zeker ook voor het lopende jaar. Voor vandaag: bijzonder veel plezier.

vrijwilligers 003 360Daarna is het woord aan Frans Renette met de noodzakelijke wedstrijdinformatie. Een golfmiddag in twee delen: allereerst de FBBB (four ball-better- ball) wedstrijd op de Gezandebaan (9 holes) –Flights van twee personen/2 teams/flight en daarna de 9 holes wedstrijd FBBB, op de eerste 9 holes van de Vier Eijckenbaan. Beide met stablefordverrekening 75%. Afslag tees op beide banen: rood voor zowel heren als dames.

Verder: de longest voor dames en heren op hole 2 (Vier Eijckenbaan) en de neary to the pin op hole 6 van de Gezandebaan.
Tussen de twee wedstrijdgedeelten is er een pauze met een versnapering.  Uiteraard wensen Frans en medeorganisator Hanny Looijmans iedereen eveneens een fijne golfmiddag toe.

Rond de klok van 13.45 uur vetrekken de 36 deelnemers naar hun starthole op de Gezandebaan (shotgun) om zo rond 15.00 uur terug te keren in het clubhuis voor een drankje en een hapje.

Ruim drie kwartier later volgen dan de 9 holes op de Vier Eijckenbaan (holes 1-9). Natuurlijk is dit hartstikke gezellig en dit keer geen lang weerpraatje. Het was gewoon een stralende zonnige zomerdag en ik denk: Je krijgt vandaag gewoon wat je verdient!
Om ongeveer 18.30 uur is iedereen weer terug op het terras van ons clubhuis voor de traditionele gezellige uurtjes met een drankje en wat lekkere hapjes én de prijsuitreiking door Frans Renette en Hanny Looijmans.

Bij deze dus de uitslagen:
Longest: Mieke Leenders en Albert van Beurden
Neary to the pin: Treesje van de Moosdijk en Bart Nelissen

Gecombineerde wedstrijd:
vrijwilligers 002 3601ste prijs met 39 Stablefordpunten: Marjan Baaten en Sjaak Leenders
2de prijs met 38 Stablefordpunten: Jan Looijmans en Peter Fransen
3de prijs met 37 Stablefordpunten: Riet van Grotel en Jos Hendriks

Voor een volledig overzicht: zie elders op de site onder wedstrijden.

Alle winnaars van harte proficiat.

Frans en Hanny: dank voor de organisatie dit jaar. Sophia: dank voor de foto’s.
Daarna is er nog een dankwoord van Frans Renette voor alle vrijwilligers en graag tot volgend jaar.

Pr/Cie Peter Fransen