Geslaagde uitwisseling met Prise d’eau

prise deau 001 360September 2013, voor de eerste keer een uitwisseling met een andere Businessclub, Golfbaan het Woold brengt op uitnodiging een bezoek aan Prise d’eau. September 2016, precies 3 jaar later, is het eindelijke gelukt om Businessclub Prise d’eau te laten kennismaken met de Astense gastvrijheid.

De gasten van Prise d’eau arriveren allemaal op tijd, om zich goed voor te kunnen bereiden op de wedstrijd, niet wetende dat ze het niet gezamenlijk tegen het Woold gaan opnemen. Ze zijn namelijk ingedeeld in flights van 4 personen, bestaande uit 2 BC-leden van het Woold en 2 BC-leden van Prise d’eau. Een andere insteek dan voorheen en zoals vaak van toepassing bij een uitwisseling.

Het doel van de BC-uitwisseling was namelijk om de BC-leden op een leuke manier met elkaar te laten kennismaken en samen als team te laten strijden voor een mooi resultaat. Nadat het doel van de uitwisseling bekend was onder de gasten, kwamen ze al snel van de driving range om kennis te maken met de culinaire kant van het Woold.

Een lunchbuffet stond klaar, om de haastende zakenmannen en –vrouwen, toch nog snel te voorzien van een goede bodem voordat men aan de wedstrijd begon. Na een zonnig welkomstwoord van Eline van der Linden werd de officiële aftrap gegeven aan deze nu al succesvolle uitwisseling.

Om 13.30 uur geeft de marshall het startsein en bestreden maar liefst 80 BC-leden in de baan om onder het genot van een sportief rondje golf elkaar zakelijk beter te leren kennen. Na het spelen van enkele holes worden de spelers meerdere malen ontvangen in het ‘Hart’ van Golfbaan het Woold. Hier worden verse verfrissende fruitsapjes vanuit de Mimosabar uitgeserveerd tot een culinair broodje met diverse vissoorten.

Bij terugkomst van de baan, geniet iedereen nog van de goede weersomstandigheden en een mooi verzorgde borrelgarnituur met zijn/haar flight.
Aansluitend frist iedereen zich op om netjes gekleed aan tafel te kunnen gaan.

De gasten genieten van soep als voorgerecht, met aansluitend drie uitgeserveerde gangen.
Tijdens het diner heeft Eline de prijsuitreiking verzorgd. Hieruit bleek natuurlijk welke bedrijven elkaar het beste konden versterken.
Niet alleen onze weergoden hebben weer goed gepresteerd vandaag, maar ook de BC-leden van het Woold. Hier komen de namen van de prijswinnaars:

1e prijs: Dennis van Heumen (Prise d’eau), Bjorn Hendriks (Prise d’eau), Frans Sijben (het Woold), Harry Peeters (het Woold)  Nettoscore van 50
2e prijs: Lya Swaans (Prise d’eau), Hans Swaans (Prise d’eau), Lenny Hoeks (het Woold), Henk Hoeks (het Woold)  Nettoscore van 52
2e prijs: Roland Huijbregts (Prise d’eau), Maarten Kanters (Prise d’eau), Ans van Eijk (het Woold), Frans van Eijk (het Woold)

De 1e prijs bestond uit een volledig verzorgd golfarrangement bij Prise d’eau (voor de winnaars van het Woold) en een volledig verzorgd golfarrangement bij het Woold (voor de winnaars van Prise d’eau).

De longest voor de heren is gewonnen door Ben Buiting (Golfbaan het Woold!!!) en de longest bij de dames is gewonnen door Christine Horsten (Prise d’eau). Deze winnaars gingen naar huis met een mooi streekpakket verzorgd door het Woold.

De neary was erg spannend. Eline gaf al aan sterk een voorkeur te hebben voor een van de deelnemende dames. Na tal van dames op het nearybordje, is de neary uiteindelijke toch gewonnen door een heer van Prise d’eau, genaamd Arthur Marres. Hij nam een streekpakket, verzorgd door Prise d’eau, weer terug mee naar Tilburg.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Voorzitter Henk Hoeks van Businessclub het Woold en voorzitter Nick Klaassen van Businessclub Prise d’eau sluiten af met een dankwoord richting alle deelnemende businessclubleden en de organisatie. Kortom een groot zonnig succes, dat zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Eline van der Linden