Geslaagde en zonnige Business Family Day

Zaterdag 29 augustus. De eerste ‘editie’ van deze nieuwe activiteit binnen de business-club van onze golfvereniging. Gewoon een gezellige en ontspannende middag voor golfende businessleden en hun gezinnen op een, liefst zonnige, dag in het weekend.

kids edith 530

Voor de echte golfers een BestBall-wedstrijd (SF, non-qualifying) over de eerste 9 holes van de Vier Eijckenbaan en voor de kleinere kinderen een golfclinic inclusief een leuke en vrolijke rondrit over de golfbaan. Aansluitend is er dan een voortreffelijke barbecue, perfect verzorgd door de mensen van Volentieri.

Zo rond de klok van drie uur kan Eline van der Linden 62 deelnemers (waaronder 18 kinderen) op het zonovergoten terras verwelkomen. Want een zonnige dag was het vandaag!
Na een korte briefing van Eline vertrekken de ‘familie-flights’ naar hun starthole (shotgun) om na het signaal van marshall Jan van den Oever aan de wedstrijd te beginnen.
Gewoon een ontspannende, zonnige en gezellige golfmiddag, waarbij de flights ‘in het veld’ bezoek kregen van golfpro Edith Eijkemans in haar grote ‘bezoekers-buggy’ , vol met vrolijke “clinic-kinderen”.

Tussen zes en zeven uur keren de deelnemers voldaan terug in het clubhuis, sorry, ik bedoel natuurlijk op het terras, waar het nog steeds goed toeven is. Natuurlijk is het nog lang gezellig met een lekker drankje, de smakelijke barbecue en kinderen die nog geruime tijd op de driving-range een balletje wegslaan of zelfs op een extra ritje met de buggy getrakteerd worden.

De prijswinaars? Niet vergeten dus: de familie van Dalen: vader Ron, moeder Denise en de kinderen Sophie en Mathijs, voor de beste mix van het wedstrijdresultaat en de inzet bij de golfclinic. Proficiat!! Voor hen is er een mooi golfbeeldje en een golfbal. Daarnaast is er een leuke golfpet van “Het Woold” voor alle deelnemende kinderen.

De business family-day: gewoon heel erg leuk en zeker de moeite waard om mee te doen. En als u nog eens terug wilt kijken dan staan HIER de foto’s!

Graag tot volgend jaar. Wij zien u graag terug.

Pr/Cie
Peter Fransen