Genieten in Spanje

Vorige week maandag is een gezelschap van ruim 20 leden van het Woold vertrokken richting het zonnige Jerez de la Frontera. Een zelf georganiseerde reis, waarbij Gertjan van den Heuvel op de achtergrond als reisleider fungeerde. Iedereen verbleef in het prachtige hotel Barceló Montecastillo Golf. Alles tot in de puntjes verzorgd: van nette kamers, een prachtige 18-holes golfbaan tot geweldig eten en drinken.

De een heeft alle dagen gegolfd en de ander heeft tussendoor voor een break gekozen met uitstapjes naar steden als Sevilla en Jerez. Kortom voor ieder wat wils. Deze reis en de groep zijn zelfs zo populair, dat er tussendoor ook nog leden van het Woold voor een dagje aanhaken.

 

Uiteraard is er een golf-competitievorm in deze reis verwerkt, namelijk de strijd om de Montecastillo Cup! Een competitie van 4 stableford wedstrijden is gewonnen door Karin Jobse en Tom Waals.

Gefeliciteerd namens Golfbaan het Woold vanuit het koude Nederland. Wij hopen jullie bruine snoetjes snel weer te zien op het Woold!

GvR/Eline