Laden Evenementen

« Alle evenementen

Woold PAR-3 Contest 2023

26 juni

Het Woold begon in 2000 als een PAR-3 baan en de Gezandebaan is inmiddels al meer dan 20 jaar in gebruik. Jong, oud, beginnend en gevorderd; u zult hier ieder type golfer wel eens vinden voor een (oefen)rondje. Met de Woold PAR-3 Contest vieren we de charmes van de Gezandebaan, een serieuze baan waar een birdie net zo snel kan worden opgevolgd door een bogey en vice versa.

Na een serie succesvolle edities organiseren we de Woold PAR-3 Contest in 2023 voor de 5e keer. Een uniek evenement, aangezien het een drukbezocht toernooi betreft waar allerlei verschillende leden het tegen elkaar opnemen. Plezier en gezelligheid staan voorop, waarbij het sportieve deel niet onderbelicht blijft. Iedere editie heeft inmiddels haar eigen anekdotes en verrassende klasseringen. De uiteindelijke winnaar heeft ook dit jaar de eer om traditiegetrouw na de laatste hole het befaamde vat bier “open te slaan”. Een hele eer, aangezien iedere editie nog meer dan 100 (!) leden aan start stonden om een gooi te doen naar de overwinning,

Ten opzichte van de voorgaande seizoenen hebben we na een evaluatie het wedstrijdreglement aangepast. Voorheen was het mogelijk om de wildcaronde als “escape” te gebruiken wanneer iemand op de datum van de halve finales verhinderd was. Dit is per heden niet meer mogelijk, waardoor enkel nog afvallers van de voorrondes en de halve finales zich voor de wildcardronde kunnen inschrijven.

Het complete toernooi bestaat in elk geval nog steeds uit een te spelen voorronde (verdeeld over 4 data), een halve finale, een finaledag & een wildcardronde waarin alle afvallers van de voorrondes & halve finales nog één kans hebben op 4 “wildcards” voor de finaledag.

We hopen ook dit seizoen weer op een hoge opkomst, gezellige speeldagen en bovenal een fantastisch toernooi op de Gezandebaan!

Voor het volledige wedstrijdreglement 2023, inclusief alle speeldata, klik dan HIER. Inschrijven is mogelijk via de wedstrijd genaamd “Woold PAR-3 Contest Inschrijflijst” in E-Golf4U.

Let op: dit event staat ingesteld op de sluitingsdatum van de inschrijving, namelijk 26 juni. De eerste speeldatum is dinsdagavond 4 juli!

Gegevens

Datum:
26 juni
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
26 juni
Evenement Categorie: