Laden Evenementen

« Alle evenementen

Strokeplay Clubkampioenschap 2023

1 juli @ 8:00 am - 2 juli @ 5:00 pm

Met het afronden van de laatste NGF competitiewedstrijden komt er na al dat matchplaygeweld weer meer ruimte voor de strokeplaywedstrijden en in het bijzonder de Clubkampioenschappen die dit jaar op 1 en 2 juli gehouden zullen worden.

Begin juli zijn de dagen lang en de nachten kort wat veel ruimte biedt om ook de 2 x 18 holes wedstrijd van Wit op zaterdag te kunnen spelen zonder problemen met invallende duisternis. Gezien de grote hoeveelheden regen de afgelopen maanden zal het begin juli waarschijnlijk prachtig droog zomerweer zijn.

Ideaal om de clubkampioenschappen te spelen. Om Clubkampioen met een hoofdletter C te worden, kan gestreden worden in de Heren categorie Wit (3 x 18 holes) en de Dames categorie Blauw (18 + 9 + 18 holes). Voor wie dit wat veel van het goede vindt is er ook de mogelijkheid bij de Heren van Geel (18 + 9 + 18) te spelen en voor de Dames van Rood (2×18). Kortom voor ieder wat wils. En het argument “ik kan toch niet winnen” snijdt geen hout. Golf speel je om van jezelf te winnen en dat kan immers altijd. Meedoen dus.

De inschrijving is geopendWees er snel bij, er is beperkt plaats (max. 120 deelnemers) en wie het eerst komt …

Subcommissie Strokeplay

Lenie Waals, Gré Peeters, Annemieke Koolen, Jan van der Vorst en Theo Lankhorst

Gegevens

Begin:
1 juli @ 8:00 am
Einde:
2 juli @ 5:00 pm

Gegevens

Begin:
1 juli @ 8:00 am
Einde:
2 juli @ 5:00 pm