Eerste golfregelexamen nieuwe stijl

regeex001Woensdag 25 september was het dan zover. Het eerste golfregelexamen nieuwe stijl , aangeboden aan voornamelijk leden van onze golfvereniging door de HCP -54-begeleidingscommissie onder leiding van voorzitter Harry Peeters. Een kleine 40 leden hadden zich aangemeld om gebruik te maken van het door de commissie aangeboden pakket met daarin baantheorielessen, een theorieavond en uiteraard het afsluitende examen voor het behalen van het GVB-handicap 54.

En ja, zoals gezegd, woensdag om 19.00 uur en om 19.30 uur was het zover voor de eerste groep kandidaten om het afsluitende examen af te leggen.

Een gemeleerde groep golfers, deze avond enigszins nerveus en gespannen en in leeftijd variërend van 14 tot liefst 82 jaar! Nooit te oud dus, Mia Loomans (82) had veel geoefend en zich terdege voorbereid. Ze golft overigens al een tiental jaren met veel plezier op de Gezandebaan.

En dan het examen:
Dertig spelsituaties, waaronder tien over de etiquette in de baan, werden op een groot scherm getoond en de kandidaten moesten de antwoorden op de getoonde situaties via multiple choice op hun formulieren invullen.

Het resultaat mocht er zijn. Alle deelnemers bleken over voldoende kennis te beschikken en slaagden voor hun GVB. Proficiat! Een bijzonder geslaagde avond dus. Reden voor een lekker glas champagne aangeboden door de baaneigenaren van GVR. Op dinsdag 8 oktober a.s. staat de volgende avond gepland. Mocht U alsnog gebruik willen maken van dit aantrekkelijke pakket, trek dan de stoute schoenen aan en meldt uzelf aan bij een van de commissieleden. Wellicht behoort U de volgende keer ook tot de geslaagden.

PR/Commissie
Peter Fransen