Een vluggertje

Verslag Rabocompetitie Businessclub het Woold 11 september 2014

20140911rabocompetitie1De tweede donderdag van de maand: in de middag is de baan van Het Woold weer bezet met businessclubleden die kiezen voor de Rabocompetitie 18 of 9 holes. Ja, er is nog steeds discussie over het ‘combineren van de puntentelling 18 en 9, dus deed voorzitter Henk Hoeks nogmaals een oproep aan de leden om met voorstellen te komen: ‘grijp uw kans of nooit meer klagen’.

Over klagen gesproken, er was die dag weinig te klagen, want het was, in tegenstelling tot wat we als Businessclub gewend zijn, prima golfweer: geen regen uit de lucht en gelukkig ook geen vliegtuigen (11 september!). En ja… dan is er niet zoveel te vertellen: het diner was perfect, op de bediening was niets aan te merken en aan gezelligheid ontbrak het niet.

Saai of gebrek aan inspiratie bij de reporter? Dat laatste zou best kunnen, dus het wordt tijd dat we hem gaan vervangen. De Businessclub is dus op zoek naar mensen die af en toe een verslagje maken: meld u aan bij het bestuur!

20140911rabocompetitie2Zoals gebruikelijk was er een bedrijfspresentatie; dit keer werd Sarah Carpenter met haar bedrijf Orange Design in de spotlights gezet. Orange Design is een reclamebureau die met een gedurfde creativiteit en originaliteit een huisstijl bedenkt, websites ontwerpt of reclamecampagnes realiseert. Communicatie met een heldere boodschap voor klanten uit allerlei sectoren. De ideeën van Sarah zijn prikkelend en eigenzinnig, maar altijd met oog voor de doelstelling: “onderscheidende communicatie”. Vernieuwend is de ‘strippenkaart’, waarmee u voordelig uw werkzaamheden kunt onderbrengen bij Orange Design.

Na de bedrijfspresentatie was er het gebruikelijk boodschappenlijstje van Henk Hoeks:

  • 2 oktober Ladies & Business
  • 9 oktober laatste ronde Rabocompetitie
  • 6 november competitie Longest drive en Nearest to the pin, de leden die dit jaar in de prijzen vielen zijn automatisch gekwalificeerd
  • 13 november bedrijfsbezoek Risse Groep
  • vanaf 20 november wekelijkse inlooplessen
  • 16 december het ‘Bye Bye 2014’ diner

De dagwinnaars wil ik ook niet onvermeld laten:

  • Longest: Karin Jobse en Johan Schriks
  • Neary: Marij Coolen en Bas Hoebers
  • Dagwinnaars: Annemie van de Mortel en Martijn van Hooff