Een nieuwe versie van E-golf

ipadwooldWie vaak inlogt op E-golf heeft het waarschijnlijk al gemerkt. We zijn deze week overgeschakeld naar een nieuwe versie van het systeem. Voor zover we nu kunnen bekijken verloopt de overgang redelijk soepel. Er zijn nog een paar restpunten, maar die worden in de komende dagen opgelost. De eerste reacties van leden zijn enthousiast.

Het voert te ver om alle wijzigingen en/of verbeteringen hier op te sommen, maar de belangrijkste veranderingen willen we u niet onthouden.

  • E-golf was in de oude versie niet te benaderen vanaf een Ipad met Safari (alleen met Google Chrome). De nieuwe variant heeft hier geen last van. U krijgt een melding en kunt daarna gewoon doorwerken.
  • Het nieuwe systeem ondersteunt meerronde-wedstrijden (bijvoorbeeld clubkampioenschappen over drie rondes)
  • Het nieuwe systeem werkt met een ‘smoelenboek’. Wanneer u bij een wedstrijd bent ingedeeld in een flight kunt u van tevoren de foto’s bekijken van uw flightgenoten. Dit geldt ook wanneer u de ledenlijst raadpleegt.
  • De beschikbaarheid van de banen maakt geen onderdeel meer uit van egolf, maar wordt via een aparte knop afgehandeld. Dit geldt ook voor het reserveren van Teetimes voor bedrijfsleden.
  • De informatie op de inlogzuilen is aanzienlijk verbeterd. U kunt ervoor kiezen om wel of geen etiket uit te draaien. 
  • Het teetimescherm boven de inlogzuil wordt anders opgebouwd en aangestuurd. Ook de layout is veranderd. 

Al met al een flink pakket verbeteringen. Mocht u bij het gebruik van Egolf tegen problemen aanlopen, dan horen we dat natuurlijk graag van u. Wanneer u een mailtje stuurt naar egolf@golfbaanhetwoold.nl en daarin uw probleem en telefoonnummer vermeldt, dan nemen we contact op en verlenen assistentie.