Een golfdag om nooit te vergeten

Het organiseren van een golfdag voor een groep mensen is geen eenvoudige opgave. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken. Niet alleen voor wat betreft de golfwedstrijd, maar ook voor wat betreft het eten, drinken, de prijzen en nog veel meer.

Golfbaan Het Woold is gespecialiseerd in het verzorgen van golfdagen voor kleine en grote groepen (tot 120 personen). Wij zorgen ervoor dat het u tijdens ‘uw golfdag of -evenement’ helemaal aan niets ontbreekt.

 

Indien gewenst nemen we de volledige afhandeling van de golfdag voor onze rekening. Uw gasten melden zich en krijgen direct hun speelkaart(en). Op de driving range liggen de ballen om in te slaan al klaar. 

De wedstrijd

Wij leggen indien gewenst de deelnemers uit volgens welk systeem er gespeeld wordt en hoe laat we starten met de wedstrijd. U kunt na elkaar (trein-boeking) vertrekken maar voro grotere groepen kan ook de halve of hele wedstrijdbaan geboekt worden. In dat geval vertrekt u middels een shotgun allemaal tegelijkertijd. Wel zo handig, want dat wil zeggen dat u ook allemaal tegelijkertijd weer terug bent bij het clubhuis.

Baancatering

Het Woold is vermaard om de verzorging van de gasten en als dat ergens blijkt dan is dat wel bij de baancatering. Afhankelijk van uw wensen zorgen we ervoor dat het u ook tijdens de wedstrijd aan niets ontbreekt, smoothie-bars, fruitsalons, lobster-barbecue of een authentieke mosselbar, alles is bespreekbaar en de mogelijkheden zijn divers. 

Lunch en diner

Bij terugkomst in het clubhuis is er doorgaans voor alle deelnemers een lekkere kop soep. Er wordt een glaasje gedronken, de scorekaarten worden nagekeken en ingeleverd. Onze koks en het bedienend personeel maken zich op voor het diner. Dat wordt aan tafel bij u uitgeserveerd, maar is ook in een walking-dinner-stijl beschikbaar.

Wie van ver moet komen kan trouwens ook de lunch vóór de wedstrijd bij ons reserveren, uw gasten starten zo beter uitgerust en ontspannen aan hun wedstrijd. 

De prijsuitreiking

Meestal vindt de prijsuitreiking tijdens het diner plaats. Wanneer we weten hoe laat u de prijswinnaars van de dag bekend wilt maken, dan houden we daar in de keuken en in de bediening rekening mee.

Arrangementen op maat

Voor groepen vanaf xx personen stellen wij graag met u een arrangement op maat samen. U golft, eet, drinkt en geniet voor een vaste prijs per deelnemer. Binnen het arrangement kunnen keuzes gemaakt worden. Zo kunt u wel de maaltijden inboeken, maar bijvoorbeeld de consumpties  per stuk afrekenen. Alles is mogelijk alles is bespreekbaar.

We organiseren bij Het Woold golfdagen waarover nog lang wordt nagepraat met een ongekende service en bediening. Laat u door ons verwennen en beleef de mooiste golfdag van uw leven!