Een drukke receptie voor Rob Mouwen

U heeft het waarschijnlijk al gehoord dan wel gelezen op onze website of anders wel via het uitgebreide verslag in het Eindhovens Dagblad van vrijdag 19 december. Golfpro, en wij zeggen dus: onze golfpro, Rob Mouwen, is tijdens het jaarlijkse NGF-Gala in Noordwijk beloond met de Golf Award voor de beste golfprofessional van Nederland in het jaar 2014.

De uitreiking van deze prijs werd verricht door Rob’s ‘putt-leerling’ Joost Luiten. Zonder twijfel een prestatie van formaat en iets waarop wij, golfvereniging “Het Woold” en ook GVR uitermate trots zijn. Uiteraard een reden voor “Het Woold ” en GVR om Rob een passende receptie aan te bieden op dinsdag 23 december in ons eigen clubhuis.

 

Zo rond de klok van zeven stromen de eerste belangstellenden toe. En daar bleef het niet bij. Tot bijna acht uur stonden er mensen in de rij om Rob en echtgenote Ellen (en uiteraard dochtert Isa) van harte te feliciteren en dit ging vaak gepaard met een passende attentie.

Bijzonder leuk waren de zelf gebakken taartjes van de twee nichtjes van Rob en Ellen.

Als voorzitter Harry Span, namens de golfvereniging en GVR , zo rond 20.15 de microfoon ter hand neemt, is ons clubhuis bomvol met enige honderden belangstellenden.

Tja, en dan de toespraak van voorzitter Harry. Trots is hij, hartstikke trots ook namens alle leden van onze vereniging. Trots op onze golfpro, toch maar effe ‘de beste van het land’.

“Zo’n veertien jaar geleden is hij begonnen als golfprofessional, altijd met heel veel empathie golfers begeleidend naar een hoger niveau (ook Harry heeft met ‘helaas zeer beperkt succes’ lessen van Rob gehad). Zelf blijft Rob zich voortdurend verbeteren door het volgen van talloze cursussen. Kort samengevat een gedreven coach met een eigen golfschool met speciaal veel aandacht voor de jeugd in Asten en ver daarbuiten. Daarnaast een gerenommeerde Putt Academy , een putt-specialisatie door Rob zelf uiterst succesvol ontwikkeld met gerenom- meerde ‘leerlingen’ zoals Joost Luiten, Maarten Lafeber en anderen.

Tot slot, een goede voorzitter houdt het kort en bondig, nogmaals proficiat met deze uitverkiezing en voor de toekomst heel veel succes. Ook wij genieten hier ook van.”

Vervolgens is er dan de speech van Rob. En dat is allerminst een simpel dankwoordje! Nee hoor, we krijgen een vaak hilarisch en zeker uitgebreid verslag te horen over de gang van zaken voor en tijdens zijn uitverkiezing tot golfprofessional 2014. Over de uitnodiging in november om aanwezig te zijn bij het NGF-Gala in Huis ter Duin in Noordwijk op 18 december j.l., de vaagheden bij navraag elders, de envelop met de uitnodiging voor hem en echtgenote Ellen, inclusief kledingvoorschrift ‘black tie’ en de bijpassende lakschoenen.

Enfin, met behulp van Toon van der Weerden en Toine Manders is dit kledingitem helemaal in orde gekomen. Verder een kort verslag van de NGF avond in Noordwijk met een vragenspel en als kroon op zijn werk: de prijsuitreiking door Joost Luiten. Tot slot dankt Rob, ook namens Ellen, alle aanwezigen, met name de (oud-)cursisten, de leden van de golfvereniging, GVR en zeker ook de collega’s van de Golfschool, met wie hij een hecht team vormt. ‘Een goed team met veel kennis van zaken’.

Dank ook voor de vele attenties.

Maurice van Gelder maakte foto’s tijdens de receptie en deze foto’s vindt u HIER

En U kent het natuurlijk. Het is nog lang gezellig bij diverse hapjes en drankjes.

PR/Cie
Peter Fransen