Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2017

nieuwjaarsreceptie 360Net als in voorgaande jaren stond het al geruime tijd vermeld op de site van onze golfvereniging: de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ons gezellige clubhuis. Altijd op de eerste zondag na het nieuwe jaar en dus nu op 8 januari.

Ook nu wordt de grote club vrijwilligers om 13.00 uur verwacht, de overige leden en belangstellenden om 14.00 uur.
En ook dit keer, u raadt het al, is het weer behoorlijk druk, ondanks de minder gunstige weersomstandigheden. Bij binnenkomst is er voor iedereen een welkomstdrankje en tijdens de uitermate warme en gezellige uurtjes, die volgen, worden regelmatig smakelijke hapjes geserveerd.

En dan de wensen, ach, u kent het wel inmiddels: “gelukkig Nieuwjaar”of “de beste wensen” enz., maar ook wel vaak gevolgd met de welgemeende toevoeging “veel gezondheid en dat het ook dit jaar weer een fijn golfjaar mag worden”. En daar hopen we toch allen weer op, nietwaar?

Na een kort intro van Toine Manders namens de GVR, luisteren de aanwezigen rond de klok van half drie naar het welkomstwoord van voorzitter Harry Span namens het bestuur van onze golfvereniging. Een sportief, gelukkig en gezond golfjaar 2017, uiteraard voor iedereen. Dank ook nu weer voor de bijdrage van de vele vrijwilligers. Ook nu is in december j.l. een feestelijke avond georganiseerd om deze onmisbare inzet te waarderen.

Daarnaast zal de onlangs gehouden leden-enquête door het bestuur uitvoerig worden besproken. Meer daarover tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 22 februari a.s. En dan tot slot een kleine noviteit voor alle leden: een handige opvouwbare activiteiten-kalender voor het WECO/EVCO jaar 2017.

Een uitgebreide terugblik op het voorbije jaar 2016 kunt u HIER op de website lezen.

Dan is er de welverdiende aandacht voor het 1ste Herenteam van “Het Woold”, vorig jaar gepromoveerd naar de 1ste Klasse. Ons team, onder aanvoering van woordvoerder Rens Vendrig, bestaat verder uit Jules Meuffels, Ted Schulkes, Rens van der Schouw, Raymond Koster en Bjorn van Asselt. Trainer van dit succesvolle team: onze golfpro Rob Mouwen. Op 2 april a.s. staat er weer een zeer gemotiveerd golfteam in de startblokken!!

Tot slot: Frans Renette: De bokaal behorende bij de jaarlijkse Kanaalderby met de Swinkelsche uit Someren (2016: gelijkspel) is door twee leden van de Swinkelsche conform afspraak per vandaag overgedragen aan Het Woold.

Het is daarna natuurlijk nog geruime tijd erg gezellig met de muzikale bijdrage van Michel Voncken uit Valkenburg.
Gewoon een erg geslaagde zondagmiddag dus. Bedienend personeel: dank voor de perfecte verzorging.

PR/Cie
Peter Fransen