Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2015 GV Het Woold

nieuwjaarsreceptieNet als in andere jaren stond het al geruime tijd vermeld op de site van onze golfvereniging: De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ons gezellige clubhuis Volentieri. Altijd op de eerste zondag van het nieuwe jaar en dus nu op 4 januari. Ook nu wordt de grote club vrijwilligers om 13.00 uur verwacht, de overige leden en belangstellenden om 14.00 uur.

En ook dit keer, u raadt het al, is het weer hartstikke druk. Bij binnenkomst is er voor iedereen een welkomstdrankje en tijdens de uitermate warme en gezellige uurtjes die volgen, worden regelmatig smaakvolle hapjes geserveerd met op de achtergrond de muzikale klanken van John Van der Heijden.

En dan de wensen, ach, u kent het wel inmiddels “gelukkig Nieuwjaar” of  “de beste wensen” enz. maar gelukkig wel vaak gevolgd met de welgemeende toevoeging “veel gezondheid en dat het ook dit jaar weer een fijn golfjaar mag worden” en daar hopen we toch allen weer op, nietwaar?

Rond de klok van half twee luisteren de vrijwilligers naar het korte welkomstwoord van voorzitter Harry Span. Een gelukkig en gezond 2015 en een dankwoord voor het vele verrichte vrijwilligerswerk in het afgelopen jaar. De inzet was ook nu weer geweldig. Naast twee kampioenschappen van onze teams was er de verkiezing van golfpro Rob Mouwen tot beste golfprofessional van Nederland. Tot slot, ook weer in 2014, roemt Harry de uitstekende communicatie tussen het bestuur van “Het Woold” , GVR en de vele commissies.
Zeker een basis om ook nu weer vol vertrouwen een uitstekend golfjaar tegemoet te zien.

Afscheid Birgit Goumans
Voor velen onder ons toch een verrassing. Caddiemaster, bestuurslid van de businessclub maar ook administratieve steun en toeverlaat voor de vereniging en GVR, gaat ons per 1 februari verlaten om elders haar carrière voort te zetten. Zo rond de klok van drie is er een dankwoord, namens Green Valley Resort, van Frans van Eijk voor vijf geweldige jaren met Birgit. Gelukkig blijft ze voorlopig betrokken bij de businessclub en de Stichting ‘Golfen zonder Grenzen’, (golf voor de mindervalide golfer).

Ook is er een dankwoord van Birgit voor de fijne, maar vooral ook leerzame jaren hier op “Het Woold”. Dank aan de families van Eijk en Manders voor deze periode. Frans kan gelukkig ook de opvolgster van Birgit voorstellen in de persoon van Eline van der Linden. Eline is uiteraard erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging in haar leven en hoopt snel kennis te maken met de vereniging, haar leden, GVR en de golfsport in zijn algemeenheid.

Daarnaast dankt Frans alle vrijwilligers en andere leden voor de ‘klandizie’ in het afgelopen jaar. Het was gewoon een perfect jaar. Ook dit jaar wordt er weer verder gewerkt aan verbeteringen van de lay-out van onze golfbaan. Verder wordt dit jaar gestart met de realisatie van de nieuwe indoor-golfoefenruimten voor ‘Golfopleiding Rob Mouwen’.

Daarna heet voorzitter Harry alle leden en belangstellenden van harte welkom met voor iedereen uiteraard een fijn en sportief golfjaar. Ook hij dankt Birgit Goumans voor de prettige samenwerking en wenst haar opvolgster Eline heel veel succes toe. Een uitgebreide terugblik op het jaar 2014 heeft u op de website onder “Bericht van de voorzitter” kunnen lezen.

Het is daarna nog lang erg druk en gezellig. Gewoon een erg geslaagde zondagmiddag.

Bedienend personeel: bedankt voor de perfecte verzorging!

PR/Cie
Peter Fransen