Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2014

nieuwjaarsreceptie 300Het stond al geruime tijd aangekondigd op de website: de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging op zondag 5 januari van dit nieuwe jaar in ons gezellige clubhuis aan de Gezandebaan.

Vanaf 13.00 uur voor onze vrijwilligers en vanaf 14.00 uur voor alle andere leden.

Nieuwjaarsreceptie in 2014, vroeg in de wintermaand januari maar ditmaal was het anders. Bij aankomst scheen de zon en het voelde buiten aan als een vroege mooie lentedag.

Niettemin, het was deze middag een drukte van belang. Er was bij binnenkomst voor iedereen een welkomstdrankje en tijdens de uitermate warme en gezellige uurtjes die volgden, werden regelmatig smaakvolle hapjes geserveerd.

En dan de wensen. U kent het wel: “Gelukkig Nieuwjaar” of “de beste wensen voor het nieuwe jaar” maar wel vaak met de welgemeende toevoeging: ” veel gezondheid en dat dit jaar een bijzonder leuk golfjaar mag worden”. En daar hopen we immers toch allen op, nietwaar?

Rond half twee is er een kort welkomstwoord van voorzitter Harry Span voor de vrijwilligers.

“Een gelukkig en gezond 2014” en een dankwoord voor het vele verrichte vrijwilligerswerk in het afgelopen jaar.

Harry spreekt de hoop uit om ook dit jaar te mogen rekenen op eenzelfde enthousiaste inzet.
Ook staat het bestuur te allen tijde open voor suggesties en/of verbeteringen.

Daarna, zo rond de klok van 3 uur, heet Harry alle andere leden en belangstellenden van harte welkom met, voor iedereen uiteraard, een gelukkig, gezond en fijn golfjaar.
Onze jarige voorzitter, er valt hem een spontaan gezongen “lang zal hij leven” ten deel, laat ditmaal een uitgebreide terugblik achterwege. Men heeft dit immers onder “Bericht van de voorzitter” in december j.l. kunnen lezen op de website.

Het is daarna nog lang erg druk en gezellig en de geplande “eindtijd” van 16.00 uur wordt (gelukkig) ruimschoots overschreden.

PR/Cie
Peter Fransen