Drive & Lifestyle Event

Ter ere van de introductie van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé organiseert NobraCars Helmond een speciaal evenement, het Drive & Lifestyle Event. Het Drive & Lifestyle Event zal plaatsvinden op zondag 22 juni op het Woold.

driveandlifestyleevent

Drive, Golf & Lifestyle
Tijdens het event heeft NobraCars een groot aantal bijzondere BMW’s en MINI’s voor u klaarstaan voor een proefrit. Daarnaast zullen deelnemende exposanten u de laatste trends tonen op het gebied van lifestyle en is het mogelijk om uw golfvaardigheden te ontdekken of te verbeteren door middel van een professionele golfclinic.

Bovendien is er voldoende entertainment voor de kinderen. Kortom een ontzettend leuke dag uit voor het hele gezin! En natuurlijk geldt in deze ook: Bring a friend!

Aanmelden voor het Drive & Lifestyle Event doet u door HIER te klikken en uw gegevens achter te laten. Na inschrijving via de website ontvangt u de toegangskaarten voor het event, de bevestiging van de proefrit(ten) en/of golfclinic, per post. Ben er snel bij want helaas geldt vol=vol!

Leden van Businessclub het Woold, Carpet Sign, Stijlhuis, Greencare, Van Der Weerden Heren- en Damesmode en Van Hooff Juweliers geven deze dag acte de presence.