Derde prijs voor Golfbaan het Woold bij Landelijke Finale Handicart Trofee 2016!

handicart 360Op donderdag 6 oktober, vond niet alleen de Ladieswedstrijd van Businessclub het Woold plaats, maar ook de Landelijke Finale Handicart Trofee 2016.
Dolly Veldman en Theo Lankhorst zijn vanuit Golfbaan het Woold afgevaardigd voor deze wedstrijd. Eigenlijk afgevaardigd voor de voorrondes, maar ze wisten zichzelf te kwalificeren voor de finale.

Dolly Veldman koos ervoor om de Ladieswedstrijd van de Businessclub te laten schieten, om te schitteren in de finale op Golfclub Anderstein.
De finale van de Handicart Trofee op Golfclub Anderstein werd dit jaar gespeeld met fraai herfstweer. De bomen op de baan beginnen al langzaam hun prachtige herfstkleuren te tonen. Mede hierdoor was het voor alle deelnemers een feest om aan deze finale deel te nemen. Er waren na afloop veel complimenten voor de conditie van de baan die door niet iedereen even gemakkelijk gevonden werd.

Het team van Golfbaan het Woold behaalde met 38 punten een prachtige derde plaats. Golfbaan het Woold feliciteert Dolly Veldman en Theo Lankhorst met dit prachtige resultaat. Wij zijn trots op jullie!