Debuut Jeugd-2 in NGF Competitie

stippelberg 300Ook voor ons was het dan eindelijk zover, het begin van de competitie. Doordat er een team uit de competitie was gestapt begonnen we een week later op de Stippelberg tegen de Tongelreep. We hadden er allemaal erg veel zin in. Doordat Jeugd 1 mensen te kort kwam moesten wij Pieter- Jan afstaan en door afwezigen bij ons deed Guy bij ons mee.

Na wat ingespeeld te hebben ging Bob om 9:00 uur van start en volgde de rest. We moesten er allemaal even inkomen op deze moeilijke baan. Maar uiteindelijk heeft iedereen toch wel zijn of haar goede holes gekend. Zoals gezegd het was een erg moeilijke en zware baan om te spelen en te lopen. Er waren veel hobbels en je moest echt op de fairway blijven anders kon je zo je bal kwijtraken.
Het weer was tot 12:30 erg goed. Maar daarna begon het hard te regenen en te onweren. Iedereen die nog niet binnen was moest dus zijn of haar bal markeren en in de schuilhutten gaan zitten. De regen en onweer duurde best lang dus werd iedereen opgehaald en naar het clubhuis gebracht. Daar kon iedereen even wat eten en drinken. Om 15:00 ging iedereen die de partij nog af moest spelen terug de baan in en speelde verder. Uit eindelijk heeft iedereen nog zonder regen de partij af kunnen spelen.

Het resultaat was minder maar dat telde vandaag gelukkig nog niet mee omdat dit een vriendschappelijke wedstrijd was. We hebben veel geleerd van deze dag en dat nemen we zeker mee naar de overige drie wedstrijden. Guy bedankt voor het invallen. Je hebt het goed gedaan. Volgende week gaan we ons best doen om de eerste winst binnen te halen op de Gulbergen tegen de Stippelberg.

Namens Jeugd 2,
Ruth Zegwaard