De NGF trakteert: gratis naar het Deloitte Ladies Open

golfballen300Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei komen de beste speelsters van de Ladies European Tour en vier Nederlandse topamateurs, te weten Anne van Dam, Ileen Domela Nieuwenhuis, Charlotte Puts en Dewi Weber, uit in het Deloitte Ladies Open. Net als in 2013 is The International bij Amsterdam gastheer.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de federatie is er een feestelijke actie. Golfers met een NGF-pas kunnen één dag naar keuze gratis het Deloitte Ladies Open bezoeken!

Op www.deloitteladiesopen.nl kunt u uw gratis kaartje bestellen, één per persoon, met de persoonlijke barcode op uw NGF-kaartje. Voor de andere dagen (en voor niet-golfers) geldt het reguliere tarief van tien euro. Ook tijdens het KLM Open 2014 zal de NGF trakteren.

De Golf Academie
Naar het goede spel van de deelneemsters aan het Deloitte Ladies Open kijken? Dat kan mooi worden gecombineerd met een goede golfles. Zowel beginnende golfers als ervaren spelers kunnen tijdens het Deloitte Ladies Open terecht in De Golf Academie. Op alle drie de toernooidagen zijn PGA Holland professionals aanwezig die gratis golflessen verzorgen. Schrijf u nu alvast in via degolfacademie@ngf.nl. Vermeld daarbij welke dag en dagdeel u wenst: ‘s ochtends of ‘s middags, en uw speelsterkte.
Met vriendelijke groeten,
NEDERLANDSE GOLF FEDERATIE