De meest gastvrije golfbaan van Nederland

De weergoden waren ons goed gezind. Nog nooit was buienradar zo vaak geraadpleegd als in de afgelopen week toen wij op 2 April de eerste wedstrijd moesten organiseren van de NGF golf-zonsondergangCompetitie Dames 1 Senioren en ook als gastvrouw moesten fungeren. Wij hadden al snel besloten onze witte broeken te verruilen voor zwarte broeken. Maar ineens een stukje blauwe lucht, de zon kwam door en de harde maar vooral koude wind blies alle regenbuien weg. Niets stond meer in de weg om er een geslaagde dag van te maken ondanks de natte verregende banen.

Dankzij de goede voorbereidende werkzaamheden en het draaiboek van onze captain Marijke en de medewerking van het management en horeca verliep alles in een ontspannen sfeer.

Wij zagen sportieve gezellige dames die blij verrast waren over het prachtige clubhuis (ze hebben zelfs een lift!) de ontvangst met koffie en gebak, de piramides van gratis golfballen op de drivingrange, de versnaperingen in de baan, de koffie van de marchall en een klein presentje toe.

Kortom wij hebben de naam van de meest gastvrije golfbaan van Nederland waar gemaakt.

Nog even de stand van de eerste dag.

  • Team Comstrijen 21 punten
  • Team Nieuwegeinse 19 punten
  • Team Capelle a/d IJssel. 17 punten
  • Team Rozenstein. 15 punten
  • Team Het Woold. 0 punten

 

Auteur: Ria Konings