De Eindhovensche – Het Woold | Dames-1 Senioren

dames senioren1 1a 300Na de euforie van de winst op Geijsteren in Weert (Crossmoor) gingen we vol zelfvertrouwen naar Geijsteren waar we de Eindhovensche als tegenstander zouden treffen.

De Eindhovensche had nog alle wedstrijden gewonnen en we werden door de andere teams aangemoedigd de Eindhovensche een poepie te laten ruiken. NIET DUS.

We moesten het opnemen tegen oude rotten in het vak met 35 tot 40 jaar golfervaring dus dan zijn wij dus nog piepjong met onze 5 tot 10 golfjaren.
Maar het moet gezegd we hebben ons manmoedig geweerd. Het scheelde per hole meestal maar één slag al zie je dat niet terug in de uitslag, maar ja dat is matchplay… Uiteindelijk werd het 27-9 voor de Eindhovensche.

Meiden we hebben het goed gedaan en ons kranig geweerd. We hebben laten zien dat ze met ons rekening moeten gaan houden. Nog twee wedstrijden te gaan. Volgende week in Hoenshuis tegen Crossmoor en de laatste wedstrijd op de Eindhovensche tegen Hoenshuis.

Valt nog te vermelden dat we in Geijsteren geweldig ontvangen werden. Het weer niet beter kon en we dus geweldig genoten hebben.

Mieke van Nuland